Surt del Cercle is a user on mastodont.cat. You can follow them or interact with them if you have an account anywhere in the fediverse. If you don't, you can sign up here.

Surt del Cercle @surtdelcercle@mastodont.cat

Us anunciem que ja hem obert la pàgina de descarregues on anirem penjant les infografies i altres materials classificats.

surtdelcercle.cat/index.php?vi

Tots els articles del nostre blog han passat a una llicència CC by-sa 4.0

Gràcies als companys del que m'han ajudat a decidir per una llicència totalment lliure.

creativecommons.org/licenses/b

Ja tenim el nostre Warrant Canary per fer-vos saber possibles notificacions legals per part de governs sol·licitant les vostres dades d'usuari.

Intentarem actualitzar cada divendres la data per mantenir-ho al dia.

surtdelcercle.cat/index.php?vi

Canarywatch és un bon lloc on anar a mirar garantias de canari de pàgines conegudes i veure les sol·licituds que fan els governs a la recerca de infomación dels usuaris...

canarywatch.org

Hem creat la primera infografia sobre les 6 actituts per obtenir la sobirania tecnològica. Qualsevol idea o crítica constructiva no dubteu a fer-ho saber. En un moment obrirem una plana per mostrar-les llistades.

Us agrada?

surtdelcercle.cat/media/infogr

Centenars de treballadors de Google signen una petició demanant que l’empresa no treballi en un projecte d’intel·ligència artificial pel Pentàgon. nytimes.com/2018/04/04/technol

Els trackers de publicitat ens fan perdre diners... depenen de per exemple la teva localització un mateix article pot variar de preu en botigas online.

wsj.com/articles/SB10001424127

Compte amb la trampa de la biometria per no fer servir passwords, un password només el coneixes tu pero l'informació biomètrica es guarda al núvol i permet inferir molta altre informació i es un pas mes pel control de l'humanitat.

A part d'un forat enorme en la seguretat ja que aquestes dades es poden recolectar de moltes formes com agafant la emprenta digital d'un objecte que hagis tocat.

Els trackers de Google estan presents en el 75% de les webs i darrera està Facebook amb un 25% de presencia. Si tens el compte de Google amb sessió iniciada quan navegues ell continuarà recollint informació teva per les seves campanyes publicitaries.

L'Analitzador Semàntic de Tràfic de l'empresa Narus, suposadament usat per la NSA. S'instala en diferents punts de una xarxa i pot examinar quantitats enormes de tràfic en temps real, identificant els paquets interessants, procedents d'emails, missatgeria, vídeos o telefonía IP, encara que viatgin a més de 10 Gbps.

Oseminti es la versió espanyola.
Consell de ministres del 29 de decembre del 2006

lamoncloa.gob.es/consejodemini

Molt de compte els moviments llibertaris al fer servir comunicacions digitals, tots els països invirteixen molt en escoltar-les. Aquests enllaços tenen anys o mesos, a saber que fan ara aquestes tecnologies i quan interconectades estan.

El sistema desitja acabar amb els diners en metàl·lic desde fa temps, cap transacció digital s'escaparà al seu control. Però el veritable perill és que els pagaments és facin amb els mòbils. Llavors no només es controlaran les transaccions econòmiques sino que serà obligat tenir mòbil amb les conseqüències que això comporta.

Pagueu en metàl·lic.

@perot @obiols sin ánimo de polemizar o querer faltar el respeto a nadie (creo firmamente en el derecho de autodeterminación de cualquier pueblo o país o como se quiera llamar): 

Cómo es posible que sigáis confiando en los políticos cuando tuvieron la oportunidad de quitar las banderitas de españa y proclamar realmente la república y no lo hicieron?

Cualquier revolución social debe estar hecha por el pueblo, porque cuando el pueblo se fía de los políticos, la revolución se va a la mierda. Y el caso catalán no es distinto. Lo pudieron hacer y en vez de eso el presidente se fué a bélgica.

Que el estado español es facha y antidemocrático lo sabemos todas. Incluido esos políticos (igual de fachas que los primeros) que prepararon la que prepararon para no tardar ni horas en darse la vuelta.

Por cierto, por hablar de luchas de clases: Cuando a mí me metan en prisión (no debe faltar ya mucho) no voy a tener dinero ni medios para irme a otro país como si pueden hacer otros.

Temes pendents a Surt del Cercle, alguns ja estan fets només cal pujar els canvis. Però és una llista que no para de creixer.

simp.ly/publish/P7SYgR

Afegit un nou mòdul d'articles relacionats sota l'artícle que acabes de llegir, pots continuar llegint un altre o no, sigueu lliures ;)