Segueix

Estan molt clares les intencions de PSOE+ERC+JEC. Tots tres han pactat un govern autonomista amb ERC al capdavant, convertits ara en titelles, així s' asseguren una Catalunya autonòmica durant anys i panys i matant tota espurna de rebel·lia. A canvi, una amnistia pel principal responsable de l' opressió al poble, Junqueres, per haver fet marxa enrere en el moment clau amb pactes sota-taula. imperdonable.

@Alexa Sembla això. I també sembla que la dreta vol dinamitar el gobierno Sánchez abans que siga investit (Cosa que a nosaltres ens hauria de donar igual). Én qualsevol cas, gens bo. GENS BO.

@CassNxRPC españa sempre ha sigut aquella vella rància conservadora i ultracatòlica amb pudor de naftalina. Qualsevol canvi suposa una batacada als vividors prehistòrics que porten anys robant i malgastant diner públic, faran el que calgui per frenar l' esquerra. De fet ens ha d' importar una merda paña, com si governa Vox, el que ens ha d'amoïnar és tenir uns polítics amb tot el poble darrere disposats a fer república catalana desde ja.

@Alexa
I els altres empresonats i exiliats? Aquests que compleixin condemna fins al final?

Tot molt normal...

Quin desastre, quina deriva...
Alguns politics tenen un poble que no es mereixen!!

@zermatt4474 els altres de moment els aniran donant permisos curts i els faran un canvi de règim de presó més flexible. El "gran amo" ja ha demostrat el seu poder i pretén que el poble callem, acotxem el cap i siguem bons minyons.

@Alexa
Dons jo no penso callar!
De moment me'n vaig cap a Plaça Sant Jaume

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.