@corsemprelliure sóc liberal, però ara mateix penso que hem de deixar les sigles en un raconet i fer efectiva la república. Com? Fent fora aquesta colla de vividors i pujant gent del carrer, primàries a tots el racons de Catalunya per exemple. Quan siguem independents, ja es presentaran partits de dretes, d' esquerres, liberals, gays, catòlics, tan se val, primer la república.

@giorgiograppa ho sento, però amb els traïdors em surt el meu costat maleducat 🤗🤗

@giorgiograppa
al fons del mar,
Matarile rile rile
Al fons del mar
Amb la merda del cagar.

@spla @mariusmm si, volien aconseguir més finançament o un nou estatutet i van fer servir al poble per fer presió a ñ. Ens van enganyar 🤦

@mariusmm @spla la va suspendre perquè mai van tenir la intenció que fos real, només demanaven una almoineta.

A tot això, ja hem passat comptes els ciutadans amb els polítics que:
* no van implementar estructures d'estat
* no van buscar suports internacionals
* no van anar fins al final amb l'1O
* van estar-se més de 18 mesos al Congreso
* van tenir 68 diputats i no van declarar indy
???

@mariusmm cert, era ironia. Un enfrontament cara a cara per part dels polítics es impensable ara mateix.

Diu Aragonès que esgotaran totes les opcions possibles per a treure Junqueres de la presó. I dic jo...els haurà passat pel cap la DUI?? 🤔🤔

En fi, això els passa per acceptar els tribunals Ñ quan van anar a declarar.
Si fas una DUI i te la creus no acceptes jutges estrangers.

@VSapienti @ElTutaireCatala només em baso amb els fets, cap intent de fugida, cap acte de rebel·lia, cap crida al poble a desobeir ni ajuda per treure'ls. Han triat seguir les normes ñordes i per això encara estan presos.

@VSapienti @ElTutaireCatala us heu preguntat si els presos volen sortir?? Es van entregar ells solets i han acatat la constitució, dubto molt que es vulguin escapar i fer enfadar el seu amo.

@mitcoes@cat.cattube.org @ElTutaireCatala el pitjor acudit del dia!!! Tsunami ha resultat ser tan sols un plugim.

@Rutreh @edudiaz de fet políticament mai ha existit. Es va fer el referèndum com a tàctica per presionar ñ i així aconseguir alguna almoina, però el poble els va superar i no s' ho esperaven. A partir d' aquí es va fer un campi qui pugui i un atac per frenar l' independentisme desde els nostres botiflers.

@Rutreh @edudiaz al venut del Aragonès. ERC fa temps que fa un vol kamikaze i gran part del poble els dona suport. a veure quan s'estavellen i podem anar seriosament per la república catalana.

@iaiona la il·lusió que m'ha fet tornar a posar-me les ulleres de sol després de tanta boira!! Fa mal als ulls i tot!! 😁😁

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.