De traca seria el Govern demanant la supressió de tots els drets (toc de queda).

Quan serà obligatori posar el sou i l'horari a les ofertes de feina?

Ahir Josep Cuní, mentre vomitava propaganda antiColau, va afirmar q ha faltat comunicació de l'Ajuntament amb el tema de boreres i colors a terra. De fet, sí, xò parlar d jungla és, com a mínim, hipocresia. La jungla és diversa, la ciutat NO: o cotxe o amuntegat al metro.

94 dies q no passo per aquí... però definitivament he deixat Twitter. Bon dia !

Sarah Higazy (activista LGTBI egípcia) es va treure la vida ahir. El règim la va torturar i el món va callar.
"Als meus germans,
He intentat sobreviure, però he fallat, perdoneu-me
Als meus amics,
El camí era cruel i sóc massa feble per resistir, perdoneu-me
Al món,
Vas ser cuel fins a límits extrems, però us perdono.
To the world."

Què fàcil és no anar a la platja després de tres mesos tancats en pisos de 50 metres. Obviem que per l'alternativa d'agafar el cotxe, gasolina, quartos i anar al Montseny, necessites cotxe i quartos? O seguim tancats a casa passant calor?
L'oci també és qüestió de classe.

I dos. Però a mi no m'agraden les persones líders, per tant, perquè no hi pot haver relleu amb més facilitat en càrrecs polítics i tancar files des de l'antirepressió i no el culte a la líder?

Mostra el fil

El tema de Laura Borràs desperta una nova contradicció. Kirchner, Lula, Correa han sofert acusacions i des de l'esquerra s'ha tancat files amb ells. Hem de donar per vàlida una acusació d'un tribunal il·legítim?

Cada setmana que passa, el BCE es menja les seves pròpies paraules. Amb un 30% ja consumit, +600mil milions. Què es pensaven?
¡¡Dadle a la máquina, chavalxs!!

ara.cat/economia/coronavirus-b

Ja ens l'estan colant. Mascareta i distància socials mentre no hi hagi vacuna. La nova normalitat versió Cuento dd la Criada

Ahir el debat era la violència racista. Avui el racisme ha canviat el focus perquè no no hi ha arguments sòlids darrera.

La història dels Estats (Units) és, per definició, violenta. Si no la veus, és q no la pateixies. Si no hi ha llenya, el foc no pren.

Molt interessant el projecte de Mozilla Common Voice , perquè les dades de reconeixament de veu i, per tant, la torradora, pugui parlar en català. @AlexHinojo estarà content
voice.mozilla.org/ca

@xevhi @spla Això ningú ho posa en dubte, no té res a veure. L'Estat pot col·lectivitzar la fàbrica i les treballadores transformar-la.

@spla Poder, pot, altra cosa és que vulgui.
Si seguir produint cotxes és inviable (ho desconec, però ho dubto), es podria reorientar la fàbrica. La qüestió és que el lliure mercat passa per sobre de les persones.

@spla Exacte, i per evitar això, l'estat podria arribar a col·lectivitzar l'empresa (maquinària inclosa) i entregar-ho a una assamblea de treballadores que ho gestioni.

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.