Ara que els mitjans de comunicació ja comencen a omplir-se dels laments de les empreses farmacèutiques que les patents són imprescindibles per a la gestió correcta de la producció, vull recomanar-vos la lectura d'aquest article.

Són imprescindibles perquè puguin treure'n profit. Res més.

El seu paternalisme és patètic i l'hipocresia dels polítics occidentals és repugnant. És prácticament una qüestió de privilegis occidentals. Com sempre.

corporateeurope.org/en/2021/04

Apocrifografies ha impulsat


Hem vist que es poden limitar els serveis no essencials i no passa res: els serveis essencials continuen garantint la subsistència.

Bé, no del tot. Hi ha persones que no tenen accés a la seguretat social. Això és simplement inacceptable. No hi ha dret a l'habitatge tampoc.

Mentrestant, es busquen voluntaris per comptar els sense sostre. No es renumera tan sols la feina de quantificar la misèria.


Us sembla bé que els polítics representen millor els interessos de la patronal que els de la ciutadania?

Això es diu democràcia?

Us n'heu adonat, de que Facebook va tenir el poder polític, exercint pressió econòmica, per modificar la legislació d'Austràlia fa poc? Ja ni tan sols se'n parla...


Diuen que en les entrevistes de treball no és pot dir la raó honesta del per què una persona faci la candidatura: cal evitar dir que és pels diners.

En realitat, una part considerable dels treballadors i treballadores no té cap altra motivació per a la feina. Hi ha enquestes que ho demostren: moltes persones no són contentes amb el seu loc de treball.

Quin és l'interès de la patronal per contractar els treballadors?


A veure, em sembla que és innegable que cal transformar l'economia per evitar els escenaris més dolents de l'escalfament global. Aquelles mesures i l'automatització i robotització d'ocupacions afectarà a diversos sectors essencials i no essencials. És a dir, la reorientació laboral és l'única manera que ens en sortim.

D'on venen els treballadors qualificats per enfortir els sectors esencials rellevants? Hi ha un accés adequat a la formació?


La lletania de la plena ocupació és totalment ridícul quan això significa que la qualitat dels llocs de treball no importa.

Així, doncs, es defensen ocupacions insostenibles, contaminants i insaludables. No és això precisament la causa del desastre mediambiental i social que estem vivint?

El mercat laboral és
una farsa...


Què importa parlar d'estabilitat econòmica quan el mateix model econòmic ens porta al col·lapse civilitzatori?

Apocrifografies ha impulsat
Apocrifografies ha impulsat

So the European Parliament decides to adopt privatized Internet censorship -in the name of opposing "terrorist content- without a fuckin vote.

Any country can ask any company to take down any content in *ONE HOUR* if it is "terrorist content".

Hungary, Poland, will love that. Maybe if you call to burn EU Democracy, you'll be taken down too?

Anyone still believes #EU is relevant? that EU Parliament is "democratic"? That any of this is just and fair?

#Terreg

via chaos.social/@echo_pbreyer/106

Apocrifografies ha impulsat

"HOY lunes 12 a las 13:30h, nuestro compañero Antonio Turiel estará en la comisión del Senado para la . Envío el plantel de señorías que deberán escuchar por fin, a alguien que ni va a pedir ni a vender nada.

Va a presentar entre muchas cosas, una instantánea con toda la crudeza […] de a dónde nos lleva el no comprender que no hay una solución técnica a esta crisis, sino que las pocas posibilidades de son de carácter social."

senado.es/web/actividadparlame

Apocrifografies ha impulsat

Provant Shortwave i mola! El reproductor de ràdio que més m'ha agradat per Linux. A més va gravant les cançons al background i si t'agraden te les pots baixar amb un sol clic per guardar-les o pujar-les a un servidor de Funkwhale.

blogs.gnome.org/haeckerfelix/2

@traductor ca The score board showed the result of the game: humans one, robots zero.

Mostra el fil

@traductor ca Robby abandoned its goal and the humans shot the ball into the net.

Mostra el fil

@traductor ca Robby the Robot had a goal: it wanted to understand the human beings. Instead, it saw them running around and kicking a ball in his direction.

Que bé que els economistes van inventar "just-in-time production" i "supply chain management", altrament tot resultaria molt més car.

Qui podria pagar això?

vesselfinder.com/?imo=9811000

Apocrifografies ha impulsat

Només li falta demanar que els malaguenys posin les seves jaquetes sobre els bassals enfangats perquè els de Dusseldorf no s'embrutin les xancletes.

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.