Informació addicional: estic segur que ha enviat el missatge amb la clau correcta perquè puc desxifrar-lo en una altra instal·lació.

Mostra el fil

Aquí hi ha algú que és versat en l'ús d'OpenPGP i voldria ajudar-me a resoldre un problema que tinc?

No puc desxifrar un missatge i Thunderbird 78.8.0 em diu que hi ha una clau desconeguda. La clau de l'emissor és correcte i l'altra no em consta.

Què puc fer per analitzar i resoldre l'assumpte?

Apocrifografies ha impulsat

Diu Sánchez que "España es una democracia plena". Seria interessant preguntar-li què entén per democràcia.
Jo diria: "democràcia" és una paraula que ha estat buidada de sentit a base d'abusar-ne i distorsionar-ne els límits. Qualsevol cosa pot passar com a tal. Al franquisme també va haver eleccions, fixa't tu, i n'hi ha a Rússia o a Turquia.
És com la paraula "llibertat", utilitzada de maneres molt diferents segons qui l'esgrimeixi (sí, algunes paraules s'esgrimeixen, igual que les armes).

No pot ser que el resultat de totes les manifestacions pacífiques sigui...

... que els responsables polítics i mediàtics continuïn ignorant les causes de les protestes o no les vulguin solucionar.

Podeu complementar la frase com vulgueu. Crec que en el debat s'està pervertint en gran part el mateix concepte de causa i effecte.

... que un artista acabi a la presó per protestar verbalment contra una injustícia.

... etc.

Apocrifografies ha impulsat

No és per criticar-ho (de moment) sinó per a entendre-ho. @partit_pirata @sobtec m'hi ajudeu? Avui començava a les 9 h el II Congrés de Competències Digitals org. x @gencat i la col. i . D'entrada, l'accés a streaming s'hi ha resistit molt, ha començat la presentació i s'ha tallat, fins al cap de 45' no han anunciat x twitter (0 mail) q es reprendria per vimeo, i a les 10 h han dit q quedava ajornat. Ens hi hem lluït.

Sobirania en l'àmbit digital no sembla ser tan important quan hi hagi en joc uns negocis imporantíssims amb unes empreses tecnològiques nefastes.

Mostra el fil

II Congrés de Competències Digitals

Així és la mostra del lideratge de la Generalitat en la digitalització: s'organitzen tallers fent servir majoritàriament Google Meet, amb l'excepció d'un taller amb Microsoft Teams i un altre amb Jitsi.

Hi debatran el fet que l'enviament de dades a servidors als Estats Units d'Amèrica vulnera la normativa del RGPD? (Decisió Schrems II)

Em sembla que es tracti d'un congrés de incompetències digitals.

Iniciatives de l'ESS: fan servir les mateixes eines?

😂

PSC: Formarem govern. (Cosa per la qual, com ja sap tothom, necessiten ERC)

ERC: No pactarem amb PSC. Això és impossible.

Insistiran?

No ho veig clar. 🤔

Bé, atès que faig servir habitualment :linuxmint: , Shortwave m'acompanya perfectament.

📻🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵

Mostra el fil

Rectifico: no m'acaba d'agradar del tot. Em sembla que en Debian hi falten coses. A veure si ho puc arreglar per tenir-hi totes les funcions previstes.

Mostra el fil

📻🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵

Public Domain Jazz

🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶

📻🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵

:debian: M'agrada l'extensió Internet radio per a Gnome. De moment hi he afegit només algunes estacions. A veure si en descobreixo algunes més. Recomanacions són òbviament benvingudes.

🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵

És realment difícil avaluar això, atès que sovint hi ha vàries persones escridassant al mateix temps.

Bé, no he vist el començament del debat TV3, però veig una petita millora en la cultura comunicativa en comparació amb les últimes eleccions. De tota manera, continua sent un espectacle força ridícul. A veure qui acaba guanyant el títol honorífic de les intervencions interrompudes enguany. Vaig observant.

Apocrifografies ha impulsat

El grup de treball d'Administracions Públiques de Caliu cerca casos de discriminació d'usuaris de GNU/Linux a la Generalitat de Catalunya. Els pots ajudar? adminpublica@caliu.cat

Mostra els més vells
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.