Hi ha qui pensa que ampliar un aeroport és una prioritat econòmica...

Quan caigui la indústria, ja se n'adonaran, de la realitat crua.

foundry-planet.com/d/internati

Apocrifografies ha impulsat

Així que Foment ja està demanant "expedients disciplinaris" i altres "mesures coercitives" per una vaga greument "irresponsable" que ha portat a una "situació inadmissible". 🤔

És a dir, "respecten el dret a la vaga", però només d'aquelles que no fan pupa a ningú i que poden ignorar còmodament perquè no canvïi res.

Proposo expedients disciplinaris i mesures coercitives per a la patronal irresponsable que ha causat la situació inadmissible de la classe treballadora. ✊ :cat_9:

Apocrifografies ha impulsat

Importante esto➡️ Lo que los medios capitalistas no te van a contar de la huelga de RENFE izquierdadiario.es/Lo-que-los- vía @iDiarioES@twitter.com

Y solidaridad con lxs trabajadores de renfe en huelga para defender sus condiciones de trabajo y un servicio tan importante!

Apocrifografies ha impulsat

El blog de Cultura Internet s'estrena amb un article sobre Markdown 👏 👏 👏

escriu.cat/cultura-internet/ma

Apocrifografies ha impulsat

@spla Interessant... serà de programari lliure? Sospito que no (i tan de bo m'equivoqui). Farà consultes a Internet per saber nom i cognoms o està inclòs al QR? Quins registres quedaran de les consultes, i qui podrà accedi-hi? Quedaran vinculades a cert local, o geolocalitzades? No és qüestió menor, perquè hi ha locals que per exemple són molt correlables amb orientació sexual, dada que hauria de poder ser privadíssima.

Apocrifografies ha impulsat

BRILLANT

"En primavera, fuimos a actos de campaña electoral de AfD y nos repartieron folletos. Luego los tiramos al contenedor de basura más cercano por su contenido. Todos los ciudadanos son libres de hacerlo; nosotros simplemente hemos industrializado este proceso"

eldiario.es/internacional/empr

🐘🐘🐘🐘 lletraferits i lletraferides,

He publicat un nou escrit al meu blog. Aquest cop reflexiono sobre la comunicació, la transformació social i la lingüística cognitiva.

🧐 🔎 🔬 🔭 🧠
🗣️ 💬 ⚔️ 🗨️ 🤯

wordsmith.social/apocrifografi

:plume: 📖 :writefreely:

@spla @dgil @EvitaObdu @tuttle Només volia destacar la importància de resoldre la corrupció, la impunitat, i la irresponsabilitat sistemàtica de les empreses i les institucions. Quan parlem de control social, podem parlar també del control ciutadà de les institucions, i no només al revés.

@spla @dgil @EvitaObdu @tuttle Òbviament, no es pot deixar a banda la responsabilitat ciutadana. No obstant això, les responsabilitats no són igual de importants:

"Un gran poder comporta una gran responsabilitat."
Oncle Ben

@dgil @EvitaObdu @tuttle @spla Parlant de sancions, penso que seria més aviat oportú de posar-se a sancionar els responsables polítics i empresarials que són un perill per a la societat, ja sigui per qüestions sanitàries, ja sigui en afers ecològics.

@dgil @EvitaObdu @tuttle @spla Com a referència pel que fa a un sistema decontrol social, es pot mirar com ho fan a Xina amb els crèdits socials. Desconec si funciona o no, o si se n'ha fet abús o no.

@EvitaObdu @tuttle @dgil @spla Quant a la protecció que ofereix actualment la vacunació, em sembla que s'hagi reconegut que no s'assolirà la immunitat de grup, és a dir la protecció és més aviat personal. En canvi, qui posa la mascareta, protegeix els altres.

@EvitaObdu @tuttle @dgil @spla Penso que el tema és controversial. No tant per la utilitat i l'eficàcia de les vacunes per resoldre una crisi sanitària d'aquestes característiques, cosa que reconec, sinó que penso que el camí de la coerció governamental obre la possibilitat d'un abús d'un sistema de control social. Es pot debatre també la qüestió ètica de la intervenció fisiològica obligatòria, tot i que la vacunació no és el mateix com l'estirilatzió, per exemple.

@Alberthoms Quina rellevància té això per a la situació actual? És a dir, quant al fet que la producció i distribució en general ha deixat Africa molt enrere. No hi ha hagut coordinació solidària en la campanya i els països rics acumulen les vacunes. Ara van ja per la tercera dosi... 🤷‍♂️

Se’m consideraria massa atrevit, si afirmés que la campanya de vacunació al nivell global es basa en una planificació política sociodarwinista? Els responsables polítics occidentals estan cometent un genocidi a foc lent? No podrien enfocar les mesures coercitives en les empreses perquè alliberin les patents i distribueixin les vacunes d’una manera justa, evitant així que les persones innocents morin?

wordsmith.social/apocrifografi

Ara bé, és innegable que la desigualtat econòmica és la causa principal de la falta de vacunació, cosa que contrasta amb la falta de voluntat en la població negacionista occidental que podria optar privilegiadament per vacunar-se. En conseqüència, convé remarcar que la probabilitat de supervivència en la població occidental és superior, ja que els casos greus continuen produint-se d’una manera generalitzada en les regions pobres del món. Hi ha una selecció cultural amb un criteri socioeconòmic.

Mostra el fil
Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.