Arnau ha impulsat

Meridianes! Finalment l'hem feta grossa. Avui, l'agermanament amb i les veïnes de les viles i barris han fet possible un clam: Llibertat!

Per totes les presses polítiques i exiliades!

En especial volem tenir un gest de fraternitat amb el Dani Gallardo. Pres polític madrileny per solidaritzar-se amb el poble de Catalunya.

La solidaritat és la tendresa dels pobles, i nosaltres tenim clars els referents i els gernans.

Arnau ha impulsat

Algú coneix alguna plataforma lliure per escoltar música? Del estil spotify

Arnau ha impulsat

Soy panadero y en el pueblo que trabajo es costumbre que el cura venga por la mañana a bendecir el pan. Se ve que mi jefe le ha dicho algo del personal que quedábamos esperando a cargar las cajas del pan porque al acabar me ha bendecido a mí para que deje de ser rojo, a otro compañero para que sea “más bueno” y el otro que había que es marroquí ha estado más rápido y ha podido huir al ver el percal. De momento creo que soy indemne a la magia cristiana, pero veremos...

Arnau ha impulsat

Els Pirates donem suport a la manifestació de @CelNet_Francoli per avui a les 19.00 h. a la Plaça de la Font de Tarragona com a resposta a l'explosió d'ahir.

Vine amb una màscara!

Arnau ha impulsat

Suposo que quan hi hagi elecions NO votareu a partits que no portin un full de ruta per fer efectiu el mandat de l'1O, oi!?

A vegades l'actitud és més important que la quota de poder. Aquest de fet és el pitjor dels escenaris, ni aconseguim res, ni desestabilitzem l'Estat. ERC i Bildu han col·locat dos puntals a l'Estat caduc, ajudant a que tot continui igual.

Ens foten de cops, ens denuncien, ens engarjolen... I ara donem tarjeta blanca a dos partits que neguen el nostre dret a existir?

I a les següents eleccions tornaràn a dir: "aquestes són les últimes generals a les que ens presentem". "Quins collons" tu!

Mostra el fil

Ser pragmàtic també és saber dir NO a donar el poder al PSOE a canvi de RES. Ser pragmàtic és aconseguir ALGO perquè els exiliats puguin tornar o perquè estiguem més aprop de votar autodeterminació. Ser pragmàtic no és baixar-se els pantalons esgrimint que ve el trifaxillu en comptes de defensar les pròpies idees per aconseguir un pacte on puguis aconseguir ALGO, COLLONS ALGO!
votar als carcellers de la llibertat.

Bildu i ERC, avui feu vergonya.

Arnau ha impulsat

Preguntadle a Iglesias si ahora que va a ser vicepresidente va a volver ese rapero que se encuentra en Bélgica, ese que un día llamó para que hiciera un tema contra el rey y ahora está acusado de terrorismo.

Arnau ha impulsat
Arnau ha impulsat

Tots els 132 usuaris registrats ja estan acceptats! 🍾 😉

Arnau ha impulsat

El meu primer toot és per animar a la gent a participar d'este enorme projecte anomenat la #lluitacontinua de Guillem Agulló.
Moltes hem crescut amb esta lluita. Ni oblit ni perdó!!
verkami.com/locale/ca/projects

Arnau ha impulsat

- Neng, a tú que et van portar santa claus?
- Mastodon!!!

Arnau ha impulsat
Arnau ha impulsat

Ah ! i demà em tocarà explicar-li a ma mare què és mastodont i configurar-li i tot això, mentre el cunyat va dient coses també.

Us odio molt. 😂

Arnau ha impulsat
Arnau ha impulsat
Arnau ha impulsat

Ayer en Mastodon.social +7339 nuevas cuentas!
Hoy + 306.
La ostia!!👍 ✊

Arnau ha impulsat

Una xarxa sense el fatxerio patrio , sense anuncis, i amb llibertat d’expressió ! 😂 .?
Yuhuuuu

Arnau ha impulsat

El genocida nazi más sanguinario de Croacia, el sádico extremo Vjekoslav Luburic, protegido por la dictadura del genocida franquista en España, sigue presidiendo en su mausoleo la entrada al cementerio de Carcaixent (Valencia). Dirigió uno de los campos de exterminio más crueles.

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.