Arnau ha impulsat

#Taldiacomavui un Carabiniere assassinava Carlo Giuliani, en la contracubre del G8 de Genova, d'un tret al cap.

Tota una generació està encara patint la repressió i la destrucció del moviment que es va generar.

I ahir com avui un altre món és possible i més que mai necessari.

Arnau ha impulsat

Això és lamentable. Una indignitat per part del govern català. Se'ls hauria de caure la cara de vergonya a JuntsXCat i ERC.

Arnau ha impulsat

Segons The Guardian, els mòbils de Roger Torrent i Anna Gabriel han estat espiats. Roger Torrent està segur que qui espia son les clavegueres del estat.

theguardian.com/world/2020/jul

Arnau ha impulsat

Haver espiat Anna Gabriel a Suïssa pot fer que Suïssa investigui l'origen de l'espionatge 😏
nitter.mastodont.cat/Olivier_P

Què és això de nitter cat i perquè mola tant? Es pot descarregar en format app? O accedir-hi des de fora d'un navegador?

PD:Sorry només vinc a mastodont a fer preguntes, sóc un pesat

Bon dia Mastodont!

Algú sap quin seria l'equivalent al google calendar en programari lliure?

Salut!

Arnau ha impulsat
Arnau ha impulsat

Imagina que pots fer que una d'aquestes empreses colapsi i que el seu CEO s'arruini i vagi a dormir sota un pont. Quina triaries?

Arnau ha impulsat

Meridianes! Finalment l'hem feta grossa. Avui, l'agermanament amb i les veïnes de les viles i barris han fet possible un clam: Llibertat!

Per totes les presses polítiques i exiliades!

En especial volem tenir un gest de fraternitat amb el Dani Gallardo. Pres polític madrileny per solidaritzar-se amb el poble de Catalunya.

La solidaritat és la tendresa dels pobles, i nosaltres tenim clars els referents i els gernans.

Arnau ha impulsat

Algú coneix alguna plataforma lliure per escoltar música? Del estil spotify

Arnau ha impulsat

Soy panadero y en el pueblo que trabajo es costumbre que el cura venga por la mañana a bendecir el pan. Se ve que mi jefe le ha dicho algo del personal que quedábamos esperando a cargar las cajas del pan porque al acabar me ha bendecido a mí para que deje de ser rojo, a otro compañero para que sea “más bueno” y el otro que había que es marroquí ha estado más rápido y ha podido huir al ver el percal. De momento creo que soy indemne a la magia cristiana, pero veremos...

Arnau ha impulsat

Els Pirates donem suport a la manifestació de @CelNet_Francoli per avui a les 19.00 h. a la Plaça de la Font de Tarragona com a resposta a l'explosió d'ahir.

Vine amb una màscara!

Arnau ha impulsat

Suposo que quan hi hagi elecions NO votareu a partits que no portin un full de ruta per fer efectiu el mandat de l'1O, oi!?

A vegades l'actitud és més important que la quota de poder. Aquest de fet és el pitjor dels escenaris, ni aconseguim res, ni desestabilitzem l'Estat. ERC i Bildu han col·locat dos puntals a l'Estat caduc, ajudant a que tot continui igual.

Ens foten de cops, ens denuncien, ens engarjolen... I ara donem tarjeta blanca a dos partits que neguen el nostre dret a existir?

I a les següents eleccions tornaràn a dir: "aquestes són les últimes generals a les que ens presentem". "Quins collons" tu!

Mostra el fil

Ser pragmàtic també és saber dir NO a donar el poder al PSOE a canvi de RES. Ser pragmàtic és aconseguir ALGO perquè els exiliats puguin tornar o perquè estiguem més aprop de votar autodeterminació. Ser pragmàtic no és baixar-se els pantalons esgrimint que ve el trifaxillu en comptes de defensar les pròpies idees per aconseguir un pacte on puguis aconseguir ALGO, COLLONS ALGO!
votar als carcellers de la llibertat.

Bildu i ERC, avui feu vergonya.

Arnau ha impulsat

Preguntadle a Iglesias si ahora que va a ser vicepresidente va a volver ese rapero que se encuentra en Bélgica, ese que un día llamó para que hiciera un tema contra el rey y ahora está acusado de terrorismo.

Arnau ha impulsat
Arnau ha impulsat

Tots els 132 usuaris registrats ja estan acceptats! 🍾 😉

Arnau ha impulsat

El meu primer toot és per animar a la gent a participar d'este enorme projecte anomenat la #lluitacontinua de Guillem Agulló.
Moltes hem crescut amb esta lluita. Ni oblit ni perdó!!
verkami.com/locale/ca/projects

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.