Mostra els més nous

De Twitter:

«Todas las resoluciones judiciales sobre el cartel racista de V0X han ido en la misma dirección en una supuesta defensa de la libertad de expresión, sin embargo la justicia ha visto clarísimo que no hay libertad de expresión en:
-Chistes de Carrero
-Canciones contra el rey
-Una ficción con títeres
-Decir que un torero es un asesino
-Poner del revés una foto del rey
-Sacar en procesión una vagina de cartón
-Decir "los Borbones son unos ladrones"»
(cont.)
twitter.com/Hoyuelicos/status/

Dos videos muy interesantes que nos recuerdan la demanda histórica que sufrio #microsoft en los 90s que nunca está nada mal volver a recordar.

La CAIDA de BILL GATES y El GRAN JUICIO contra MICROSOFT | Parte 1 - YouTube youtube.com/watch?v=xkvQQJzeDm

La CAIDA de BILL GATES y El GRAN JUICIO contra MICROSOFT | Parte 2 - YouTube youtube.com/watch?v=zJVUWP0TOP

Desromantitzar el dolor Sara Montesinos 6 maig 2021 Fa uns anys, un company investigava xarxes d’organització criminal a un territori concret de Catalunya. Va rebre un avís i va quedar clar que a algú no li interessava aquell reportatge. Xerrant un dia amb un cafè, li vaig dir: “No te la juguis, no val la pena”. Anys després encara no em sé respondre a mi mateixa què és el que val la pena. Dimarts de la setmana passada, a quarts de tres de la tarda, el meu pare em va enviar un missatge amb una notícia que feia venir un calfred: “Burkina Faso dona per morts els dos periodistes espanyols segrestats dilluns”. Pocs minuts després s’identificava David Beriain i Roberto Fraile com els dos periodistes assassinats. Dubtes, pors, ràbia, tristesa i una muntanya de sensacions sense identificar. És legítim i lògic reivindicar una professió segura i per a la qual no calgui jugar-se la vida. És legítim pensar que la nostra feina mereix respecte i suport per teixir societats més conscients i més justes. Alhora, però, és innocent també creure que mai no serem una molèstia, un problema o un destorb per algú. Perquè el periodisme és això: trinxera contra el poder i els poderosos. https://www.media.cat/2021/05/06/desromantitzar-el-dolor/

En aquest país som tant petits” perquè estem avessats a q tot s’aconsegueix per amiguismes i endolls, i no per mèrits reals. I això fa a la gent dependent, poruga i nevejosa. Qui destaqui se l’ha d’eliminar.
‼️ I així estem ‼️

@gabvp a mi el que em fascina és la capacitat de la gent de sorprende's una i altra vegada pel mateix. Com tots el partits polítics, ERC és una empresa.

Investigadores japoneses han batido el récord de velocidad de internet al conseguir una transmisión de 319 terabits por segundo en una linea compatible con la fibra óptica actual 🪀

Mostra el fil

@Divert
Para colmo, parecen sentirse orgullosos de sus intervenciones, como si fueran algo bueno. El mundo está destruido gracias a sus incontables intervenciones y se les odia por ello pero no entienden nada de nada.

No sé por qué seguimos permitiendo tantos abusos de parte de este gobierno genocida. Tal vez no hemos alcanzado la madurez como especie para vetar estas acciones.

Sudáfrica, Haití, Chile, Colombia, Cuba, etc.. la Comunidad Internacional són los Reyes Magos, sólo trabajan un día y encima és.. 🤥

i no sigui empresari o professional).

IMPORTANT: Encara que tingui factures emeses/rebudes anteriors a la publicació de la norma (superiors als 1.000 euros) li recomanem que el seu pagament sigui realitzat per banc si és posterior al dia 11/07. La norma també afecta al pagament de nòmines, lloguers, assegurances,.

Mostra el fil
Mostra els més vells

Eleccions de David Vancells Sánche💤:

mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.