Poques vegades coneixes al teu alter ego. Nou client que es diu com jo, la seua dona es dui com la meva, i ell té la mateixa professió que jo, però en un altre àmbit de la informàtica 😂

Diversos usuaris de diversos servidors estem reben notificacions de comptes remots no seguits per nosaltres.
Es pot evitar que això ens passi bloquejant les notificacions d'usuaris remots no seguits per nosaltres. Des d'el navegador podem bloquejar-les:

mastodont.cat/settings/prefere

#INVESTIGACIÓ | El Departament d'Universitats de la Generalitat de Catalunya va donar per vàlida la documentació falsa aportada pel policia i va incorporar el seu nom a la llista de les persones que havien superat la prova d'accés per a majors de 25 anys.

▶️ La UB confirma que l'infiltrat Marc Hernàndez Pon va fer l'examen d'accés i es va matricular aportant un DNI bit.ly/3xCfukI

✍🏾 Jesús Rodríguez via @La_Directa

El ràtio de retenció d'usuaris nous ha pujat al 30% després de sis mesos. Està molt bé! 👏🏼

Si passa necessitarem ajuda. Necessitarem que la foto arribi als serveis secrets de la DPR i LRP i els de Rússia perquè pugui desertar. Esperem que no perquè no té militància en cap partit ni sindicat encara que ve de família comunista, però amb els de Zelenskii mai se sap.

Mostra el fil

Bé, al germà del meu amic li ha fet una visita la SBU per un post antifeixista que va fer fa anys, així que només pot ser una delació. Va ser fa una setmana però ens n'hem assabentat avui
Només s'han endut el telèfon i l'ordinador, i han promès tornar-los (punxadíssims, evidentment). Ell és a Lviv i treballa en una empresa estratègica, però no descartem el pitjor: Que sigui enviat al front (segueix).

El meu súper poder és la . Puc teletransportar-me a llocs llunyans en el temps amb una força i una claredat sorprenents.

RT @McDonaldRuso@twitter.com

Estados Unidos, después de haber obligado a Europa a aceptar sanciones antirrusas, ha aumentado sus compras de petróleo ruso en un 43% durante la semana pasada, a 100.000 barriles por día, dijo el subsecretario del Consejo de Seguridad ruso, Mikhail Popov.

🐦🔗: twitter.com/McDonaldRuso/statu

César Vidal

Editorial: Yo estoy contra los Nazis. Usted haga lo que quiera - 28/03/22

twitter.com/i/broadcasts/1djxX

Un estudi grafològic de la policia científica conclou que un dels testimonis del cas d’Helena Jubany és l'autor d’una part dels manuscrits anònims que va rebre la víctima poc abans del crim

bit.ly/3tBBgmM

Recordeu, a Ucraïna els nazis no són majoria. Repetiu-lo set-centes vegades fins que us ho cregueu molt fort.

Partits NO afectats per la prohibició:

ca.wikipedia.org/wiki/Unió_Pan

ca.wikipedia.org/wiki/Pravi_Sè

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.