Bé, encara hi ha esperança si molts ciutadans pensen com Cristina Fallarás ‼️

"Me avergüenzo por haber esperado algo de un acto que no era sino sostén y apoyo a un Gobierno, el de la Comunidad de Madrid, el de la presidenta Díaz Ayuso, del PP, que ha convertido la pandemia en un asunto de población trabajadora pobre a la que aislar como forma de señalar a un culpable."

blogs.publico.es/cristina-fall

Daniel Moller ha impulsat

Entendre el que passa a Madrid.
Mónica Garcia.
Mèdica i diputada mas madrid.
"Ayuso no representa una anomalía ni tampoco una extravagancia en el Partido Popular, más bien es su fiel heredera y la expresión desnuda del espíritu que abandera el Partido Popular de Madrid. Ayuso mantiene el proyecto político centrado en ampliar la desigualdad, denigrar a los servicios públicos y blindar los negocios de las empresas amigas."
eldiario.es/opinion/tribuna-ab

Daniel Moller ha impulsat
Daniel Moller ha impulsat

RT by @JonInarritu: Ahora mismo @GonBernardos en Al Rojo Vivo acaba de defender que Isidre Fainé de La Caixa haya purgado a gente por ser independentista, ¿ya sabe que la discriminación por ideología en el mundo laboral es directamente un delito?
nitter.cattube.org/Berlustinho

2020-09-16 11:27:52

Daniel Moller ha impulsat

Fantàstica intervenció.!
Em representes.
Moltes Gràcies Clara.!

"Ponsatí compara el règim de Bielorússia amb Espanya i denuncia la hipocresia de la UE a l’eurocambra"

vilaweb.cat/noticies/video-pon

Molt ben fet, hi ha coses que no es poden deixar passar.!

S'ha de contestar si no encara haurem de demanar perdó per embrutir el terra amb la sang dels afusellats.

elnacional.cat/ca/opinio/angel

Daniel Moller ha impulsat

🔥Escandalosa declaración del Periodista letón Otto Ozols: «Vendimos vilmente a los catalanes por nuestra tranquilidad… España nos amenazaba» via @Las_Republicas t.co/AmF4NbmSZ3

Jo també em sento en deute amb David Graeber.!
Va ser capaç de trencar mites i desenvolupar una altra forma d'entendre i despullar el capitalisme.

Treballava en un projecte important per explicar tota la història de la desigualtat social des de l'edat de pedra fins a l'actualitat, que ja no llegirem.

vilaweb.cat/noticies/en-deute-

Has fet una radiografia de la nostra malaurada realitat política. Gràcies, Simona Levi.
"A més, en països com el nostre on les llistes electorals les crea el cap del partit i els qui les componen no es deuen als seus electors sinó a aquest cap, les qualitats més buscades són en primer lloc la fidelitat absoluta, l’obediència i no fer ombra al superior, confonent sistemàticament lleialtat amb servilisme."
vilaweb.cat/noticies/sha-acaba

Daniel Moller ha impulsat

.. aquella descripció magistral, insuperable, que Laurent Joffrin va escriure quan encara treballava al vell Nouvel Observateur, abans de passar pel Libération i de posar-se ell mateix, desesperat, a fer política: ‘Aquesta esquerra caviar és una esquerra que diu què cal fer i no ho fa, una tribu simplista i frívola que estima el poble però a condició de no haver de compartir-ne mai el destí.’

Gràcies Partal.!

vilaweb.cat/noticies/colau-i-l

Daniel Moller ha impulsat

He passat mesos de daltabaixos, patint sobretot ansietat, angoixa i ràbia, com molta gent. Però malgrat l'evident incompetència de qui ens governa, tinc ganes d'ensenyar, de fer la meva feina tan bé com sé. Només espero que el virus i els inútils de dalt no la caguin encara més.

Un tut de @AlbanoDante76 em convidà a llegir l'entrevista a Àngels Martínez Castells. Gràcies.!
És confortant dialogar amb algú capaç de discrepar i alhora respectar i reconèixer els valors dels adversaris.

elpuntavui.cat/politica/articl

Daniel Moller ha impulsat

Europa abandona migrants en barques-tenda al mig del mar 🌊🌊🌊☠️🖤
t.co/QgTYqB7j03

Daniel Moller ha impulsat

La petición del Ministerio de Igualdad para que las comunidades cierren prostíbulos ante la crisis de la covid-19 es positiva, pero debe venir acompañada de opciones viables para las mujeres. Recordamos que en el peor momento de la crisis sanitaria, en el estado de alarma, se tuvieron que exponer con clientes que se saltaban el confinamiento y exigían precios más reducidos y prácticas más violentas. En la nueva normalidad, con la reapertura de clubes y pisos, se tuvieron que volver a exponer..

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.