Tut fixat

@Esepe ....el suyo propio en el que por cierto, serás su conejillo de indias para testear y crear su sistema con el que van a succionarte tantos o más datos privados que los que mencionas yankees. Dicho esto, todo lo que sea un sistema creado con una empresa detrás no va a ser mejor.
Software libre es la solución, utópica lamentablemente, a dia de hoy. (Utópica por el miedo y la dejadez del usuario ante nuevas alternativas que no le vengan masticadas tipo google o apple).

Tut fixat

Conclusió:
Traició feta efectiva a canvi de RES.
(Amb 1oct a les escombraries)

Gràcies ERC. Per cert, mai tingueu la mala idea de demanarme el vot personalment, el vostre activista agosarat que s’atreveixi s’emportarà un ruixat que no sabrà on amagarse.

Queda dit.

Tut fixat

A veure perquè jo ho entengui, m’explico:
-Erc, en un acte de traició, negocía i acorda unilateralment sense comptar amb el govern de Catalunya, la investidura d’un dels màxims responsables del 155 i la repressió contra els catalans.
-Aquest senyor, el Sánchez, mentrestant mou fils per inhabilitar el president Torra i al eurodiputat Junqueres, desobeint tribunals europeus.

“Ante aquel tribunal excepcional ninguna forma de procedimiento garantizaba el derecho de defensa. Si en otro tiempo no se hubiera hecho un abuso tan monstruoso de las formalidades y de las leyes, la justicia revolucionaria no habría sido tan suicida como para desmenuzarlas y lanzarlas al viento.”

— Historia de dos ciudades por Charles Dickens
amzn.eu/cudB9HZ

“La gorra ladeada de algodón rojo que cubría al más miserable de los ociosos parecía decir: «Sé que es difícil para mí, que llevo este harapo, retener la vida en mis venas; pero ¿sabéis qué poco me costaría extinguirla en las vuestras?».”
Historia de dos ciudades ebook by Charles Dickens - Rakuten Kobo

De veritat es pensa continuar assumint les reclamacions econòmiques del tribunal de comptes espanyol?
La caixa de solidaritat es per continuar pagant tot el que demanin en lloc de ser per ajudar a subsistir i defensarse de la persecució i repressió espanyola contra els catalans?
Doncs no en participaré. Ajudo a defensarnos i a sobreviure als qui treballen per el país, desde casa o l’exili. No pas per engreixar les corruptes finances de l’estat espanyol a base d’afrontar multes i reclams. No.

Enric_r68 ha impulsat

Núria Cadenes: "Una de les coses més atractives de l’independentisme català, i que ha aconseguit de sumar-hi més i més i més gent, ha estat la possibilitat de fer, d’aconseguir, una societat diferent. Diferent d’Espanya, que ens és sempre contraexemple i llosa."

vilaweb.cat/noticies/que-no-en

Enric_r68 ha impulsat

No em dieu que no és poesia, la donada pel cul que en Sanchez li està fotent als d'ERC, entre la denúncia a Torrent i la plantada a la mesa de negociació.

Enric_r68 ha impulsat

(2/2) In the meantime, we have instructions for anyone trying to access Proton websites here: protonstatus.com/incidents/58. For now, we recommend using the TOR network (via the TOR Browser) to access our services.

Mostra el fil
Enric_r68 ha impulsat

(1/2) The Russian government has blocked ProtonMail and ProtonVPN within Russia. We are reaching out to the appropriate authorities to get the block lifted as soon as possible. reuters.com/article/us-russia-

Enric_r68 ha impulsat

Ai! Que quan vulguin i els hi vagi be, ens tornaràn a demanar el vot amb mentides, traicions i molt poca vergonya...
Friso per veure els lliristes hiperventilant per tornar a votar als mateixos titafredes traidors de sempre!

Enric_r68 ha impulsat

L'Ajuntament de #Girona fa una primera valoració de 3,3 milions dels desperfectes ocasionats pel temporal gironanoticies.com/noticia/124

El Pavelló Municipal de Girona-Fontajau, les instal·lacions destinades a la gestió del cicle de l'aigua, la llera dels rius i els centres educatius són alguns dels espais més afectats

Quan un partit autonomista o unionista us demani el vot, recordeu: La JEC per una pancarta ens canvia diputats i inhabilita si vol al nostre president.
Recordeu, som colònia i ens demanaràn el vot per mantenirnos lligats o per mantenir el processisme llirista eternament.
No som ningú per ells.

Potser es el moment de potenciar el pavellò de Palau i Santa Eugènia a Girona i no pas centrar-ho tot al de Fontajau a la llera del Ter. Com totes les infraestructures i passejos arran de mar que cada dos per tres s’han de refer.
Així, com a idea base. I tal.

Avui, diuen que el president espanyol vindrà a sobrevolar la colonia catalana i repartir somriures i promeses buides per tenir contents els indígenes. Visca.

Enric_r68 ha impulsat

Davant del possible desbordament del riu Ter aquesta nit, des de l’Ajuntament de #Girona es demana als veïns i veïnes que visquin en plantes baixes dels barris de Pedret, Pont Major i Sant Ponç que abandonin els seus habitatges per anar a plantes superiors

Enric_r68 ha impulsat

Aquest vespre Bombers han rescatat un cavall que havia quedat atrapat, en desbordar-se el Tordera, en una illeta, al camí de Mosqueroles, a Santa Maria de Palautordera #Gloria

Enric_r68 ha impulsat
Enric_r68 ha impulsat

‼️ ÚLTIMA HORA | El Govern recomana a tots els habitants de la conca del Ter que es confinin a casa

👉🏼 S'espera que les complicacions meteorològiques durin fins dijous al matí: d.ara.cat/7wx

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.