Mostra els més nous

Acabo d'afegir escriu.cat a la llista d'instàncies de Writefreely 🚀 writefreely.org/instances

EscriuCat ha impulsat

Hola!

El proper dimecres 13 d’Octubre a les 20:00 h actualitzarem el pleroma que utilitzem a barcelona.social de la versió 2.3 a la 2.4. Al voltant d’aquella hora hi podria haver alguna afectació.

Disculpeu les molèsties, Admins de barcelona.social.

EscriuCat ha impulsat

Estem començant un nou projecte que ens fa molta il·lusió: fer de llibreters... de llibreters de segona mà, donar una nova vida als llibres. Es tracta de la Llibreria La Original llibrerialaoriginal.com Per ara obrim espai virtual, i esperem que un plaç curt de temps poder obrir botiga física a . Anirem actualitzant el catàleg. Estigueu atents, i si voleu, us podeu subscriure per a rebre novetats.

Les etiquetes de Writefreely no funcionen amb MySQL a partir de la versió 8.0.4, després d'investigar una estona resulta MySQL ha canviat la llibreria d'expressions regulars i la forma en què Writefreely cerca el final de paraula ja no és compatible. He modificat l'expressió regular perquè torni a funcionar correctament fins que hi hagi una actualització oficial que solucioni això.

Cada divendres, començant aquesta setmana, publicaré una foto acompanyada d'una descripció que li dona context, explica el moment i dona peu a imaginar.

Primer episodi aquest divendres! 🕺🕺🕺

escriu.cat/espiell-fantastic/e

El blog de Cultura Internet s'estrena amb un article sobre Markdown 👏 👏 👏

escriu.cat/cultura-internet/ma

Avui s'ha acceptat el meu primer pull request a Writefreely, concretament un fix al codi que gestiona el suport de Gopher! 🏄

Aquest matí he fet una petita actualització a escriu.cat per aplicar millores d'accessibilitat. Ara els Web Vitals surten en verd 💚 💚 💚

mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.