...(1)-Dia Mundial de les Telecomunicacions!!!...💻🔌

Avui és el Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació 📲. La tecnologia quàntica representa un dels grans reptes de la ciència moderna i una gran revolució. Transmissió d’informació a la velocitat de la llum💡 o nivells de seguretat 🔐 mai vistos seran la base d’aplicacions en diversos àmbits.

...(2)-...

Els ordinadors quàntics, el Sant Grial de la informàtica, són capaços d’estudiar el comportament de les molècules 🔬a un nivell que fa un temps hagués estat impensable. Això ajudaria a entendre millor algunes malalties o a dissenyar nous fàrmacs 🧬💊 i materials amb una precisió sense precedents, per exemple.

Segueix

...(3)-...

La bona notícia 🗞que et donem avui és que l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) de Castelldefels ha rebut un milió de dòlars de la Fundación Moore dels Estats Units per a investigar xarxes quàntiques híbrides. Un exemple d'excel·lència🔝de la ciència feta a casa nostra. No podem estar més contents! 😄

@EvitaObdu
No se... Cuant aquesta gent dona no crec que siga per res, voldria saber que passa amb el fruit de les investigación. Ho senC, sóc així.

@nan Això També és Cert!!! Dels Ianquis No te'n Pots Pas Refiar!!! Vés a Saber, però Espero que Sigui per a Un Bé!!!...😥

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.