Segueix

...El Govern Espanyol Denega el Confinament Total a la Conca d'Òdena!!!...⚠️😠😠😠

🔴🔴 ÚLTIMA HORA El govern espanyol denega el confinament total d'Igualada i la conca d'Òdena!!!
naciodigital.cat/noticia/19920

@EvitaObdu
El govern pren decisions que no semblen seguir les pautes mèdiques. Espere que es depuren responsabilitats.

@giorgiograppa És Increïbleeee!!!...🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

@giorgiograppa @EvitaObdu espero que tinguem arguments per poder fer una denúncia col·lectiva contra la salut pública. Si hagueren fet cas a torra ja haurien passat el 15 dies.

Quins collons té Ezpañña.

@xorsch @EvitaObdu
No sé si els conceptes de genocidi i de crim contra la humanitat són els que millor descriuen les decisions dels governs d'Espanya, Itàlia, USA, UK i altres, però, bé, d'alguna cosa se'ls ha de poder acusar, amb fonament legal, per aquestes decisions que prioritzen el capital en lloc de les persones.

@giorgiograppa @xorsch Totalment Cert!!! Però Poso a la Mà al Foc que Quan Tot Això s'Hagi Calmat...la Majoria de La Gent Passarà de Tot i Tot Tornarà a Ser Igual!!! Quina Pena!!!...😠😠😠

@EvitaObdu @giorgiograppa cert. Tot dependrà com gestionem de nou la misèria.

@EvitaObdu @xorsch
No crec: quants haurem perdut algú estimat i estarem indignats amb el Peter Griffin i els interessos que està defensant? Com diuen els cupaires, qui sembra misèria recull la ràbia; ja veurem si podem canalitzar aquesta ràbia en alguna cosa positiva.

@giorgiograppa @xorsch @EvitaObdu em ve al cap aquesta captura del túiter que m'acaben de passar... com deia aquell «es el mercado amigos»

@xorsch @giorgiograppa @EvitaObdu @sisco_garcia
I es preparen més...
👇🏻👇🏻
|18/03/2020 |
Hem presentat una demanda de mesures provisionals urgentíssimes al Tribunal Europeu de Drets Humans contra el govern espanyol per violació del dret a la vida. Podeu llegir la nota de premsa aquí: t.co/UuYDf55nJR

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.