Segueix

...Us Posareu la Vacuna del "Covid-19"?!...⚠️😷

...Carai...pensava que Hi Hauria més Debat en Aquesta Enquesta!!!...😅😅😅

@EvitaObdu
I en quant me l'hagen posada, posaré una anunci en la secció de breus:

«Xic simpàtic busca nòvia. Vacunat del COVID.»

A veure si així...

@EvitaObdu Doncs jo fins fa 2 dies no m'havia enterat que les tecnologies que han fet servir pfzier i moderma (mRNA) i astra zeneca i sputnik (ADN) són noves 😖 😖 😖
Les vacunes de tota la vida t'injecten el mateix virus molt debilitat o el mateix virus desactivat.

@EvitaObdu jo en posaré la que em toqui, mentre estigui aprovada me'n refio.
Dit això, a l'enquesta hi trobo a faltar una opció de l'estil "depèn de quina m'ofereixin"

@Zorion @EvitaObdu també un intermig. Crec que me la posaré, però res d'evidentment.

No ha passat prou temps com per afirmar que la vacuna és segura, això segur. Però possiblement sigui millor posar-se-la. Ni que sigui per "solidaritat" amb els qui no es poden vacunar (inmunodeprimits...)

@qualcu per el teu comentari, no sé, penso que potser no saps que els vacunats son transmissors del virus (diuen que més difícil però... )

@Zorion @EvitaObdu

@arathodic
Jo no ho sabia.
És "més transmissor" un vacunat o no un vacunat?
@qualcu @EvitaObdu

@Zorion, diuen... eh, diuen, jo no soc un entès... que els vacunats poden infectarse i per tant, son transmissors, però tot és més "suau". Però clar, calcula... si no estas vacunat "pilles" igual (el vacunat no "pilla" i el no vacunat si, molt "democratic" tot plegat).

@EvitaObdu @qualcu

@arathodic @Zorion @qualcu Correcte, això Diuen!!! Per Això dic, que No se Salva ni Déu!!!...😅😅😅

@EvitaObdu, sembla que fins que tot-hom no estigui vacunat no ens podem oblidar de les restriccions i mesures de prevenció... ho farem? prevaldrà la salut o l'econòmia? apostes?!
I volen treure un carnet de vacunat... no sé... la cosa pinta molt decadent a nivell humanitari... (igual soc jo que estic més cremat que la foto del rei un dia de celebració qualsevol)

@Zorion @qualcu

@arathodic @Zorion @qualcu Ells només Volen que es Salvi l'Economia. El Poble no els hi Importa!!! Bé, els hi Importen per a Treballar, està Clar!!!...😡😡😡

És "la paradoxa existèncial del segle". Si fas que la gent treballi no s'acaba amb la transmissió del virus i, si apliques unes restriccions eficaces de veritat, el sistema cau com un castell de cartes.
I la solució, be d'unes vacunes gestionades desde 'els grans exponents del que significa el capitalisme; les farmacèutiques', o sigui que, podria ser una doble paradoxa? Es podria dir; doble paradoxa mortal amb tirabuixó! (les dobles paradoxes s'anul·len entre elles?)

@EvitaObdu @Zorion @qualcu

@arathodic @Zorion @qualcu Sembla el Títol d'una Pel.lícula amb un final fotut: "Doble Paradoxa Mortal amb Tirabuixó!!!". M'Encantaaaaaa!!! És tal i com ho has dit!!! Santa Paciència tinguem...😅😅😅🤦🤦🤦

@arathodic @oripol @EvitaObdu @qualcu gràcies per la info.
Cal anar amb molta cura fins i tot si ja tens el vaccí amb la pauta completa!
En tot cas rebaixar la pressió hospitalària sembla un bon objectiu a perseguir.

@arathodic @EvitaObdu @qualcu també diuen que un transmissor simptomàtic té menys càrrega viral de manera que en la mateixa situació probablement seria menys contagiós.
D'altra banda, en ser assimptomàtic (o fins i tot vaccinat) segurament no pren tantes precaucions com algú que tingui símptomes, i crec que per aquest costat té més perill. Cal protegir!
Jo vaig sentir també algú, un sol cop, dient que els iaios vaccinats tenien el nas ple de covid. Però per sort no "pillaven", gràcies al vaccí.

@qualcu @Zorion @EvitaObdu
Per cert, el pacients que prenen immunodepresors es poden vacunar. Nosaltres n'hem vaccinat molts.

@EvitaObdu
"El Tribunal Europeo de Derechos Humanos dictamina que la vacunación obligatoria es "necesaria en una sociedad democrática"
Publicado:
(8 abr 2021)
actualidad.rt.com/actualidad/3
Este fallo ha sido considerado histórico, ya que es la primera vez que el TEDH se pronuncia sobre la vacunación obligatoria contra las enfermedades infantiles."

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.