Pinned toot
MAIDORM boosted

@FelixMiroLevy
Jo tinc molt clar qui votaré, fa mesos que ho tinc decidit. Sigui les eleccions municipals, generals o les que siguin.

El Periodico i La Vanguardia son pura bazofia. Pinso per amansar ovelles. Mes monàrquics que els de Madrit. Millor llegiu L'enciclopèdia Catalana que en treure més profit. 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩📰🗞📓

Tot escó que no ocupi un independentista, l'ocuparà un anti-independentista.
A l'Ajuntament, al Parlament, al Congrés, al Senat i al Parlament Europeu.
O tenim nosaltres el poder, o el tindran els altres.

Raül Romeva

Manifestarse no es alzarse, protestar no es un tumulto y opinar no es delito.

MAIDORM boosted

... desplaçar la Terra com a centre de l'Univers... el Sol... un Univers homogeni i infinit... 19 de febrer de 1473... la teoria heliocèntrica comença a bategar... naixement de Nicolau Copèrnic... matemàtic, astrònom, metge, poliglot multilingüe... fundador de l'astronomia moderna... en una època on la supersticiosa ideologia religiosa feia, desfeia i enviava a la foguera a la ciència... va establir les bases perquè Galileu i Isaac Newton culminaren la revolució astronòmica...

Estic veient que això va camí de convertir-se en una segona Andalusia. Està bé, no voteu a ningú, però desprès no us queixeu si s'instal·la la extrema dreta i ens dona per tots els forats del cos. Avisats esteu, gamarusos. 😷🤧🤔

Aquell que ha votat independència no votarà mai més unionisme. La prioritat absoluta dels independentistes en totes les eleccions que s’acosten és el combat contra l’abstenció.

MAIDORM boosted
MAIDORM boosted

Manifestació a la Gran Via de Barcelona el 29/04/1934, per la llibertat i contra el feixisme.
I el feixisme va arribar...

MAIDORM boosted

un usuari nou amb el nom “compraronlinebarato” creu que té alguna possibilitat de no ser suspès de seguida?

MAIDORM boosted

@FelixMiroLevy pots esborrar i reescriure els toots però perderàs les respostes, favorits, retoots, etc dels mateixos


Sembla que m'he equivocat amb la data de les eleccions, però com ja he fet uns quants tots amb aquesta etiqueta, doncs així es queda.

MAIDORM boosted

@FelixMiroLevy
Però, abans, que diguen què van a fer. Si van fer el canelo com la major part d'aquesta legislatura, doncs, no, gràcies. O van a las Cortes a tombar totes iniciatives legislatives espanyoles i a donar pel sac a tothom, o no m'interessa. Però ho vull veure en el programa electoral, i ben claret, sense retòrica.

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.