Pinned toot

Front Republicà cerca apoderats per les taules electorals.

Dóna un cop d'ull al tuit de: @Front_Republica: twitter.com/Front_Republica/st

Segons aquest usuari de Twitter aquesta setmana podria haver un atentat a Catalunya. No se si creure-ho. No ho tinc gens clar.

Dóna un cop d'ull al tuit de: @Conchetta9: twitter.com/Conchetta9/status/

MAIDORM boosted
MAIDORM boosted

@EvitaObdu
Mmmm... Potser haurem de començar a penjar autobiografies «imaginatives» i a infiltrar-les, després, a la Viquipèdia.
Jo, per exemple, vaig nàixer a bord del Titanic; em vaig salvar de morir ofegat gràcies a haver estat abduït pels extraterrestres de Raticulín la nit anterior a l'encontre amb l'iceberg. Em van tenir hivernat en carbonita mentre implantaven millores en el meu cervell i, dècades després, em van tornar a posar en circulació sota una identitat que no puc desvetlar.

MAIDORM boosted

Noticia d'última hora.
Inés Arrimadas no es una dona, en realitat es una Drag Queen, que es va presentar als carnavals de Las Palmas i la van fotre fora per nazi i supremacista. Per causa d'aquest fracàs es va dedicar a la política. Tiene paquete oiga! 🥚🥚🍌🥨🥯🥞

Último Hora:
Segles i segles buscant al "tonto del pueblo" a Coripe, i resulta que l'ordre dels factors estava alterat. A Coripe no hi ha "tonto del pueblo", Coripe és el poble dels tontos.

Catalunya capta 6 de cada 10€ d’inversió en startups a Espanya, tot i q en població som 1 de cada 6 habitants...o sigui q multipliquem x 9 el q capta la resta d’Espanya. Son dos móns, el de Coripe o el del 22@

Dóna un cop d'ull al tuit de: @jcanadellb: twitter.com/jcanadellb/status/

MAIDORM boosted

Potser estem asistin al declivi i enfonsament de Cs. Al diari "El Mundo" li foten un bon clatellot a Rivera. Estaria bé que Podemos li pases al davant a les generals. Prepareu 🍿🍿🍿🍿🍿🍿

La red hunde a Rivera después de que la prensa afín lo destruya
elnacional.cat/enblau/es/telev


Ara esta de moda a Twitter presentar un foto i preguntar pel títol de la pel·lícula. Aquí en teniu una. Com es titula la pel·lícula?


Una curiosa forma de multiplicar fent servir línies.

Dóna un cop d'ull al tuit de: @ValaAfshar: twitter.com/ValaAfshar/status/

Aqui teniu el debat íntegre de La Sexta, per si us interessa veure el debut de la Laura Borràs i com patina en Toni Cantó. 🤸‍♂️

Visualitza "3 | 6 "la Sexta Noche" Sábado, 20-04-2019: "Debate a 7" PPSOE, ERC, JxCat, C's y PNV." a YouTube
youtu.be/d9WWCHPrq9Y


Totes les enquestes a Twitter més o menys són iguals. Aquesta és l'última.

MAIDORM boosted
@FelixMiroLevy No es el cas de #Españistan. Has de comptar que hi ha molta gent que encara no te dominat el tema de les xarxes socials com en els EEUU en temps del Obama.


Seguidors dels partits polítics a les xarxes socials. Diuen que Obama va guanyar gràcies a les xarxes socials. Ves quines coses!

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és un servidor en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.
Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.
Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.
Mastodon és per a les persones. No és pas pels anunciants ni pels recol·lectors de dades.