Tut fixat

Independentistes d’esquerres de llarga trajectòria impulsen a un manifest de suport a Carles Puigdemont, Clara Ponsatí i Toni Comín:

Jordi Pesarrodona, exERC
Julià de Jodar, CUP
C. García Soler
Blanca Serra CUP
Berna Joan exERC
Josep Guia, PSAN
Hèctor López Bofill, ex SI (...)

Tut fixat

La llengua castellana no existeix. Quan es va començar a parlar se'n deia "lingua vulgar" i es parlaba a tots els territoris no musulmans. Castella era un comptat que pertanyia al Regne de Lleó i era en mans dels àrabs. Per tant no parlaban més que àrab, res de castellà. Hasta amb això es dediquen a manipular a la gent. Tots porten un Buscón a dins seu.

MAIDORM :senyera: :oc: :fed: ha impulsat

A la Colau li ha agafat un ictus al hipotalam. Això ja es massa!

Molt important llegir aquest fil sobre la identitat digital i els moviments que esdevindran amb el Consell per la Republica.
Afanyeu-vos perquè es possible que censurin aquest fil i l'eliminin.

nitter.net/CNICatalunya/status

El president xinès Xi Jinping ha signat la llei de seguretat nacional feta a mida per a dominar Hong Kong, prohibint mobilitzacions i consignes, i acusant-los d'actes de caràcter terrorista. 1.7.2020

Han trigat però al final han calcat les legislatures occidentals. Sense anar més lluny, la d'Espanya i la de Turquía. I es que, les dictadures son les mateixes, siguin europees o asiatiques. Es el poble qui s'ha de mobilitzar contra les injusticies, no pas els politics, que no més miren pel seus...
De veritar son animals salvatges i nosaltres animals racionals? Em sembla que els papers estan canviats.

Avui, ara mateix a la Barceloneta.
No está tan plena com dies enrera. Son les 11,15

MAIDORM :senyera: :oc: :fed: ha impulsat

@xevhi @spla
Ha signat el manifest, com qualsevol que el vulgui signar. No hi ha llistes. Ara s'estan "posicionant".

Sap greu pels de ERC. Amb la maniobra d'en Puigdemont s'estan quedan a la dreta, je, je, je. Just al costat de PSC i Comuns, que per molt que ho jurin sobre la Biblia, cada vegada estan més cap el centre dreta. Es per pixar-se: diuen que son l'esquerra i fan politica de dretes.

Mi jugo un pèsol que el taulell de Can Sànchez es planta el 24 o 25 de Juliol. Caramb tú, quines dates més apretadetes. Es que això d'en Puigdemont ha agafat a més d'un amb els pixats al ventre. I jo que me'n alegro molt, es clar.

Última entrega D'octuvre. Aquesta vegada sobre la polèmica de la invitació al fiscal fatxa Javier Zaragoza, a donar una conferencia al colegi d'Advocats de Catalunya.

youtu.be/VI2epgqtMoE

Ha dit aquest energumen amb cara del monstre de Frankenstein, i que va agredir a un nano de 14 anys, que no es difongui la seva foto. O sigui que ja sabeu.

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.