Tut fixat
Tut fixat
Tut fixat

Independentistes d’esquerres de llarga trajectòria impulsen a un manifest de suport a Carles Puigdemont, Clara Ponsatí i Toni Comín:

Jordi Pesarrodona, exERC
Julià de Jodar, CUP
C. García Soler
Blanca Serra CUP
Berna Joan exERC
Josep Guia, PSAN
Hèctor López Bofill, ex SI (...)

Tut fixat
MAIDORM :senyera: :oc: :fed: ha impulsat

RT @Nantes_Revoltee

EXTRÊME DROITE : VOLEURS MULTI-MILLIONNAIRES

– Marine Le Pen au cœur d'un vaste système de vol d'argent public –

#RendsLArgentMarine #RendsLArgent #ExtrêmeDroite

MAIDORM :senyera: :oc: :fed: ha impulsat

A veure, que no vaig a entrar a la polèmica del conflicte Palestina-Israel, donat la falta d'informació en molts dels comentaris que veig. Per tant no més vull destacar que si no hi ha baixes a territori israelià no es per falta de ganes per part de Hamas. Des del començament de l'actual conflicte Hamas a disparat mes de 2.300 coets sobre poblacions properes. El conflicte es molt més complexe del que es veu a simple vista. Es urgent un alto el foc.

ccma.cat/324/la-cupula-de-ferr

Ho sento però el cercador no em deixa entrar ni a nitter.mastodont.cat ni tampoc a nitter.net. Si algú sap perquè, m'agradaria saber-ho.

Interesant fil sobre el que está passant a dins de ER i de com van incorporant gent no indepe als càrrecs electes i al congreso. La feina, sense estridències, de desfer l'independentisme des de a dins, fins a la seva liquidació. Votar ER es votar en contra de l'independentisme.

twitter.com/MireiaPujol/status

MAIDORM :senyera: :oc: :fed: ha impulsat

SOBEIRAN ÒC, MAS TANBEN TROBADOR L’Istòria politica de Ricard, Duc d’Aquitània e Rei d’Anglatèrra es, uèi, plan coneguda. Ricard I, pus conegut pendent la siá epòca coma lo Reis Richart, nasquèt en Oxford e foguèt nomenat rei d’Anglatèrra, fin finala, en 1189. La siá mòrt sobta en 1199 al vilatge lemosin de Chasluç provoquèt l’estonament general de l’Euròpa medievala. Es pas tan coneguda (e encara uèi discutida) la siá òbra coma trobador en lenga occitana. bit.ly/3hrm8CV

Ha esta per casualitat que m'he trobat amb aquest curiós anunci, invitant a crear el teu negoci online a Estònia amb importants avantatges fiscals i assessorament gratuït.

¡Libérate! Abre Tu Empresa En Estonia Y Únete A La Nación Digital.
tuempresaenestonia.com/landing


Acabo de ver Devil 's Gate (2017). Podría parecer una peli más de terror, pero es una historia diferente. Guión muy bien estructurado. Desvela la historia sin el susto fácil y de forma natural vas entrando en el entramado del misterio. Hay una sorpresa al final, como a mí me gusta. La actuación es correcta y te ves la película de una sentada. Por lo tanto la recomiendo.


Acabo de veure Devil's Gate (2017). Podria semblar una peli més de terror, però es una història diferent. Guió molt ben estructurat. Desvela la historia sense l'ensurt fácil i de forma natural vas entrant a l'entramat del misteri. Hi ha una sorpresa al final, com a mi m'agrada. L'actuació es correcta i et veus la película d'una sentada. Per tant la recomano.

MAIDORM :senyera: :oc: :fed: ha impulsat


Las abuelas ya no se conforman con hacer bufandas para los nietos. Ahora, con esto de la pandemia, han ido mucho más allá. 😇😂😹🤭


Les iaies ja no es conformen amb fer bufandes pels nets. Ara, amb això de la pandemia, han anat molt més enllà. 😇😂😹🤭

MAIDORM :senyera: :oc: :fed: ha impulsat

RT @PaulMoreiraPLTV

Je suis allé à la manifestation pour #Gaza à #Barbès . Je n’ai pas entendu de cris antisemites. Deux slogans : « nous sommes tous des Palestiniens » et « liberté égalité fraternité » (authentique...)

Doncs au! Aquí els asturians cantant les quaranta a la "villa et corte". Ultimanent, les hòsties venen dels llocs menys esperats 😅🤗🤭😉.

"Estan boixos aquests Romans"
Obelix

Bona tarda mamuts de ciutat!

Un altra feina espectacular d'en Jordi Magria, Bicman. Una noia de 18 anys, amiga del seu fill. Es espectacular.


Hoy me salgo de mis gustos habituales para hablaros de Rock. Os hablaré del grupo argentino SODA STEREO, con un sonido muy cuidado y unas letras enigmáticas, que triunfó en América latina allá por los años noventa. Su líder Gustavo Cerati, murió en septiembre de 2014, de lo que mueren todos los rockeros. Son todavía muy recordados en toda América latina, a pesar de los años que han pasado. Me gustan. Lo recomiendo.

Soda Stereo - prófugos (gira Me Veras Volver)
youtu.be/eguctGjUNLI


Avui em surto dels meus gustos habituals per parlar-vos de Rock. Us parlaré del grup argentí SODA STEREO, amb un so molt acurat i unes lletres enigmàtiques, que va triomfar gairebé a tota sud-america pels anys noranta. El seu lider Gustavo Cerati va morir al setembre de 2014, del que moren tots els rockers. Son encara molt recordats a tota América llatina, malgrat els anys que han passat. M'agraden. Ho recomano.

Soda Stereo - Profugos (gira Me Veras Volver)
youtu.be/eguctGjUNLI

Ho veus lo fácil que es, doncs a TV3 no han dit ni puta i per supost a les teles del reino. Es veu que la notícia no mereix importancia perquè es tractava de l'enemic nº 1. Les catifes de la Moncloa estan plenes de bonys, de tantes coses que hi amaguen a sota.

Mostra el fil
Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.