Toot fixat

En un estat democràtic quan te un conflicte, seu a una taula a negociar. Però Ñ no es un estat normal, ni tant sols sembla democràtic, per molt que ho diguin. No volen seure's a una taula, perquè el que s'acordin s'haurà de complir i no ho volen. S'estimen més fer promeses i després fer el que els hi sembla, com fan sempre.

Aquest es el post que li he enviat al "El Diario.es"

@eldiarioes Como os atreveis a difundir la noticia fabricada por la GC sin contrastar. Vais de prensa independiente pera ya nada os diferencia de la prensa "oficialista". Os habéis vendido por un plato de lentejas, miserables.

Aquest tal Alejandro Fernández es un dirigent del PP de Catalunya. Ell mateix es posa la medalla d'haver denunciat a la GC. Recordeu el seu nom per la propera vegada. Igual un dia daquest denuncia a sa mare per rentar els plats amb fairy.

La Guàrdia Civil pretén presentar un sac i una olla com a proves de terrorisme en un vídeo de la ràtzia d’avui
vilaweb.cat/noticies/video-gua

Un dels primers diccionaris en català va ser:
"Vocabolari molt profitós per apendre lo catalan-alamany y lo alamany-catalan"
publicat a Perpinyà l'any 1502 per Joan Rosembach.

Nou detinguts acusats de terrorisme que no han comès cap delicte. Ja vorem en queda tot això. Operacions per marejar la perdiu i desanimar als que es volen manifestar. Son uns cabrons de merda.

J. M. Virgili
Ve't aquí la recomanació lingüística del 20 de setembre.
A l'esquerra unes VENES. A la dreta, fan un EMBENAT amb una BENA. En bon català no diem "vendatge". VENA amb ve i BENA amb be, no ho confongueu.

MAIDORM ha impulsat
MAIDORM ha impulsat
MAIDORM ha impulsat
Aquesta setmana la feina ha estat molt dura… he hagut d'aprendre a dissenyar i imprimir peces 3D 😜. La impresora no l'he pogut triar, però per dissenyar les peces he fet servir @FreeCAD lliure i present a la fediverse!

Us deixo la primera creació, el disseny seguint el tutorial de #freeCAD, la impresió sense tocar cap paràmetre (tot default). S'ha de millorar però ara ja estic enganxat, aviam quan material em deixa gastar el jefe abans de tancar l'aixeta.

#impresio3D #disseny3D
img_eggsif_7060820068921595448.…
img_eggsif_5648107217207000783.…
Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.