The fediverse faces a horde of trolls, fascists and other garbage from the birdsite. That's just the kind of people that nobody wants here.

@Gargron
mastodon.social/users/Gargron/

@kim @Gargron

I never used the other thing, so I don't know, but here on masto an individual can block an entire other instance and block or mute individuals.

And admins of instances can block other instances.

If instances keep themselves to 500-1000(max!) admins can easily stay on top of complaints and simply nuke users.

If I ever get around to it, I wouldn't let things go past a few hundred I think.

Not sure what @scroom 's experience has been so far.

@gemlog Maybe it would be good if the admin could give moderator permissions to others for instances greater than 1000 users in the future.

@Gargron @scroom

@kim @Gargron @scroom
I'm not following - if I want to block an instance as an individual am I limited? I have one instance blocked, because I am not interested in what they are promoting at all. If they get more than 1,000 users it will become unblocked for me? No. That doesn't seem right.
I must be misunderstanding.

@gemlog you can't block an entire instance as a user, only your admin can.

@Gargron @scroom

@kim @Gargron @scroom

OK, I see it is actually named "Hidden domains" and I have one listed domain.

Seems to have the same functionality no? I don't see or hear anything from that domain ever.

@gemlog I don't have an option named "Hidden domains" only an option to block followers from a domain if I thinks that my privacy is compromised.

@Gargron @scroom

@kim Kim, no t'hi atabalis. Això han sigut una colla de trolls professionals, d'aquells que cobren, que per algun motiu han vingut a fer merder. Llegeix aquest article que curiosament ha sortit pràcticament al mateix temps, senyal que té bons contactes entre aquesta gent. Mira el perfil d'en flanagan en concret i veuràs que es coneixien entre ells, estava tot organitzat. Trolls professionals de festa o pagats per vés a saber qui.
verne.elpais.com/verne/2018/10

Segueix

@merce @kim @nestort

Entenc que tothom estigueu preocupats, però vols dir que vindran per aquí a tocar el ovaris/ous?

Em sembla que en quant vegin que quasi tot es parla en català a la instància passaran de nosaltres volant. A la nostra instància n'hi ha uns quants que són castellano-parlants que no se'ls veu mai tootejar i ho entenc. Tenen por de no saber escriure correctament en català. Cosa que és absurda perquè tots entenem i escrivim en castellà`sense cap problema.

@FelixMiroLevy @merce @kim @nestort Jo crec que no tenen ven agafat el concepte de xarxa descentralitzada. Es absurd.

@spla Apuntar-se a mastodon.social per fer mal a mastodont.cat. Jo es que no ho tinc clar. Tampoc es que em preoupi molt el tema. @FelixMiroLevy @merce @kim @nestort

@Obiols @spla @merce @kim @nestort La gran diferencia es que aquí tots som vigilats de la bona marxa d la instancia i per tant qualsevol que entri a fer mal de seguida serà detectat i neutralizat.

@FelixMiroLevy neutralitzat no ho ser, el que sí et dic que el bloquejo i per mi passa a l'historia. @spla @merce @kim @nestort

@Obiols no, no... han anat a sac contra Eugen a mastodon.social. Aquí només tres han fet toots inicials fora de lloc. @FelixMiroLevy @merce @kim @nestort

@spla
Força estrany tot plegat, no trobeu? Vull dir: realment aquesta penya s'ha apuntat a mastodon.social per començar a trolejar a tó lo que se menea? O anaven a per algun objectiu concret? A matxacar el pobre Eugene que ja té prou mogudes per aquí? La gent de fora de Mastodon no crec que sàpiguen qui és ell... No sé, francament no acabo d'entendre què ha passat 😅
@Obiols @FelixMiroLevy @merce @kim

@nestort doncs és el que ha passat, han matxacat a Eugen, i alguns segueixen.
@Obiols @FelixMiroLevy @merce @kim

@spla @nestort @Obiols @merce @kim doncs com sempre dic, deixem de queixar-nos i passem a l'acció. Precisament el que mes m'agrada de la instància es el bon rotllo i l'educació de la gent. Les ganes d'ajudar etc. Com dic alguna vegada, és l'oasi català.

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.