A la Kitty li ha sortit un pretendent i m'ha demant si el pot portar a casa.
No em sembla mal partit, que faci el que vulgui, però per favor, que no es porti la feina a casa meva.😃😂😁😽😎


Tot es pot compartir. No hi ha que ser egoísta.💌💞🙋‍♂️😺😽


Un masatge abans d'anar a dormir, sempre va bé. Bona nit criatures!🌛


@vicentgalduf
@kim

NOTÍCIA D'ÚLTIMA HORA

En previsió per la càrrega de treball que hi haurà als jutjats, per les querelles que aviat hi posaran la gent independentista contra l'estat espanyol, el ministeri de justícia ha decidit contractar a més becaris, i és clar com s'han gastat els diners en sexe, drogues i rock&roll, han hagut d'estalviar, d'aquí i d'allà...

El cas és que han tingut sort, perquè són uns pencaires...

No és cert?

Ahir vaig portar la gata d'urgències. Una infecció al cul. Res greu, però li feia molt de mal. Ja està millor. Li tinc que fer les cures i no ho se com m'ho faré per inmobilitzar-la. Com no vagi amb compta el que anirà d'urgències sere jo. 😀🤗


De tant en tant, a la meva gata Kitty li faig un filet de pit de pollastre a la planxa, tallat a trossets. En quan sent l'olor a la cuina se m'enganxa a les cames com una lapa. Tindrieu que veure com li bufa al plat quan no pot menjar-ho perquè està massa calent. Tot un poema.

@MARIASEDICIOSA Si t'agrada els animals mirat aquest dos hagstad :
o si vols riure una mica:


Bon Nadal a tothom!

L'he comprat a la Kitty un llit com a regal de Nadal. Fins ara dormia a qualsevol lloc, com de fet fan tots els gats, però mira, es veu que li ha agradat tant que ara no vol moure's del seu catre, més que per anar a jalar o bé a pixar i si la vull agafar, em bufa.

Ara ja no em miulara més quan es vulgui anar a dormir, perquè fins ara el seu lloc preferit era la meva cadira del PC i quan m'estava massa estona em renyava.

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.