Es que de seguida li troves tres peus al gat. Ja està beeee!😹😸

Marrameuuu. Content?🐈🐈

Foten pena tant els d'esquerres com els de dretes. Son patètics.

I aquests cagamandurrias tenen que gobernar un país? Quin fàstic.

Em borro de raça humana y m'afilio als gats. A partir d'ara no més diré

MIAU, MARRAMIAU.

@Maidorm @giorgiograppa @spla

Ah! un altra cosa.

En Deulofeu també prediu que França es desmembrará. De tot plegat qui en surt més beneficiada es Alemania, que será líder indiscutible de tota Europa.

Potser, després de tot plegat l'imperi que somniava en Hitler es pot fer realitat, encara que no exactament com ell volia.

@Maidorm
@giorgiograppa @spla

L'autor que us deia, en el qual es va inspirar tant Deulofeu com Asimov, era en Oswald Spengler. No era anglosaxó sino alemany.

@spla @giorgiograppa

Ens queda el consol de dir, que no hi ha mal que duri cent anys.

Segons les prediccions d'Alexandre Deulofeu, l'imperi espanyol desapareixerà abans del any 2029. Llavors els pobles ibèrics, Catalunya inclosa, quedaran lliures per poder organitzar-se com vulguin.

No es cap bestiesa. Tambe va predir esdeveniments mundials com el que Alemanya perdria la guerra o la caiguda de la URSS.

També diu que Estats Units s'enfonsaran per conflictes interns.

Busqueu a internet.

@maperal conoce México. Se casó con una mexicana y enviudó. Estuvo tocando en grupos de allá. Vuelve con una formación de Barcelona. Vivió un tiempo en Cuernavaca.😀😎

@rafapoverello ufff. Lo mismo de lo mismo. Mi peor critico soy yo. Cuando ves que tenías razón al corregir y otra vez, vuelves a corregir. Espero terminar pronto esta pesadilla. Suerte con tu libro Rafa.👍😎

@rafapoverello
Felicidades. Ando metido en menesteres semejantes y con dificultades para terminar el trabajo ya escrito. Tal vez noviembre sea la fecha señalada. Ma qui lo sa.

Llegiu aquest fil d'en Bernat Deltell on exposa clarament les pistes sobre l'atemptat de Les Rambles. Tot indica que va ser orquestrat desde de dins del CNI i callen emparant-se en la llei de secrets oficials. Son uns FDLGP.

AL ENEMIG NI AIGUA!

twitter.com/Bernat_Deltell/sta

ULTIMA HORA

Els membres d'ER"C" passen pel cirurgià per aixemplar-se la boca i que així els hi càpiga també els testicles socialistes a l'hora de fer la mamada mestra. Seguirem informant.

"Lo que más me gusta es que me besen el páncreas... desde dentro"

Anónimo


Home, quan ja tens una edat, potser que hauries de utilizar "tangas" una mica més... amples?. 😅🤣😀😁😃😅😎

@maperal bueno, el puntuar y poner acentos o tildes, a algunos parece que no les importa demasiado. Es una lástima claro. Mi hijo va para tu tierra el año que viene. Es músico y se irá de gira por allá. Saludos María.😎

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.