Mostrar més

Si m'ho permeteu: heu pensat mai com sona en català 'ja, ja, ja'? Sona com a 'Jaume' o 'jaqueta'. Qui riu així? En català escrivim 'ha, ha, ha'! Tal com es fa en totes les llengües del nostre entorn.

Gran veritat. Sembla que no pasa el temps. Això ho va dir el Mariscal Von Bismark fa més de 100 anys.


Avis per els que els hi fan fàstic les aranyes. Aquest vídeo et posa la pell de gallina. Excsss!

twitter.com/calamordor/status/

MAIDORM ha impulsat

:mastodon: :senyera:
Degut a un degoteig de nous usuaris que es registren només per a fer spam he modificat el mode de registre de mastodont.cat.
Ara cal aprovació.

Mireu aquest cercador que res te que envejar al Google
Que en penseu?

startpage.com

Vigila el que li dones de menjar al teu conill.😅 🤣 😂 😎

Eh tropa! Necesito ayuda. A ver si me podeis recomendar un buen editor de video y multimedia, para hacer montaje de películas y documentales. Os agradecería que me comentaseis lo que sabeis del programa, a fin de hacerme una idea. Es para un amigo. Ahora esta usando una aplicación de pago, que se llama MAGIC, pero no está contento. Además no le permite hacer más de dos instalaciones y necesita más. A ver que me decís. Gracias

Ei tropa! Necessito ajuda. A veure si em podeu recomanar un bon editor de video i multimedia, per fer montatje de pel·lícules i documentals. Us agrairia que el comentesi-ho tot el que us sigui possible, per tal de ferme'n una idea. Es per un amic. Ara esta fent servir una aplicació de pagament, que es diu MAGIC, però no está content. A més no li permet fer més de duess instal·lacións i en necessita més. A veure que em dieu.

Segur que la int. artificial acabarà ficant-se a casa meva, com a la resta del mon. No tinc cap confiança que empreses com Amazon, Google o Microsoft em venguin aquesta tecnología, perquè em colaran cameras i micròfons a casa. Em diran que ho fan "pel meu bè" i per "millorar l'experiencia". Es clar que si segueixen per aquest camí aviat entrarem en una vida de novel·la, de novel·la de ciencia ficciò, com per exemple "1984" de G.Orwell. Si no l'heu llegit mai ara es l'hora, flipareu en colors.

No tot ha de ser negatiu, home!. A veure, en el regne colonial espanyol es fa el millor pernil del mon i també el millor oli del mon, encara que per desgracia també hi ha el pitjor govern de Europa i la gent més mentidera de tota la galàxia. No se si m'oblido quelcom...🤔 🤨

Un treballant i la jefa llepant-se el dallonses. 😋😅🤪😂😘😀👍

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.