No voleu dir que això de que el món de ofereixi tot de coses gratuïtes fa es generi la sensació de que la culturs és gratis. Com que menysvalora la . I no voleu dir que a internet no hi ha mecanismes per a fer pagar per la cultura?

@dgil de fet qui només hi guanya diners són les xarxes socials privatives.

Crec que els artistes ho fan com a voluntariat i per mantenir-se posicionats com a marca.

@FrancescGali si si, pero com a voluntariat emets el missatge que les teves creacions no valen un duro, i reforces el missatge que a internet tot es gratis. I no. Hi ha mecanismes: per exemple Payhip payhip.com/ Pagar per descàrregues i per subscripcions a les teves produccions culturals digitals: vídeos, ebooks, etc. Venta directa sense xarxes socials privatives pel mig.

@dgil han de trobar la formula. Aquest tema també a afecta a professors de ioga, aeròbic, ....

Sempre es millor en directe però al final ens acostumem a no pagar

@FrancescGali @dgil Està bé això de payhip, però és un altre servei privatiu. A mi m'agrada més el suport continuat via eines com @Liberapay o #opencollective. O si no amb donacions puntuals. No sé si hi ha alguna plataforma lliure de venda d'obres d'art. Potser seria una cosa interessant a implementar.
Segueix

@marcelcosta fem servir Opencollective a @confederacio@confederac.io i de moment es molt pràctic @dgil @Liberapay

@FrancescGali @confederacio @dgil @Liberapay Per mi el suport de forma continuada, encara que sigui amb poca quantitat, és la millor manera per fer un projecte sostenible al llarg del temps.

@marcelcosta @Alberthoms @dgil @FrancescGali @Liberapay @confederacio@confederac.io El projecte continua ben viu, tot i que amb recursos limitats perquè encara vol molta feina. Jo continuo fent manteniment de coses esencials i ara acaba de pillar-lo un dev freelance per anar millorant aspectes més generals.

@carlesjove Sembla un projecte ben intencionat i per això no entenc que usi aws i guguel…

@carlesjove quin dels projectes en podries destacar com a exemple d'èxit O bona pràctica? @marcelcosta @Alberthoms @dgil @Liberapay @confederacio@confederac.io

@FrancescGali @marcelcosta @Alberthoms @dgil @Liberapay @confederacio@confederac.io Buf, ni idea... N'estic bastant desconnectat pel que fa a l'evolució. Em limito a arreglar errors i problemes quan sorgeixen, a mode de voluntariat tecnològic, perquè algú ho ha de fer i perquè com que ho vaig desenvolupar jo de zero en sento una certa responsabilitat, però la realitat és que tan sols segueixo el log d'errors 😬

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.