Tut fixat

Sóm una associació que treballem per la pesca sostenible, el foment dels productes pesquers i afegir valor als municipis costaners.

galpcostabrava.cat/
xarxabrava.cat/
lamardebe.net

Jornada “Reptes i oportunitats pel sector alimentari. Plataforma ISAQ” que s’organitzarà a Monells el proper dia 14 de desembre a IRTA al matí de 9h a 13h.
Dirigida a empreses del sector alimentari de la demarcació de Girona que estiguin interessades en conèixer i debatre els reptes i oportunitats pel sector.

La nostra col·laboració amb el RESMED ha sigut la participació de 14 pescadors en la recollida d'informació mitjançant receptors acústics als arts de pesca, la aptura d’individus per al marcatges amb telemetria acústica pel seu seguiment i la seva possible recaptura.

📢Primer adhesiu entregat aquest 2021, projecte "La Perla Peix": basat en l'elaboració i transformació de peix pescat pel vaixell Perla de Palamós amb un ajut de 150.000€. Entrega l'adhesiu la Directora dels Serveis Territorials de Girona Elisabeth Sánchez.

Hem participat amb la Universitat de Barcelona amb el projecte RESMED “Xarxa de reserves marines i gestió integrada de les zones costaneres transfronterers Mediterrànies” per tal de facilitar el contacte amb els pescadors artesnals per col·locar aquesta sonda amb l'ajut del Departament d'Acció Climàtica.

📷 Seguim coneixent als guanyadors i guanydores del concurs fotogràfic del GALP.

Aquesta ocasió ens situem a la categoria de pesca 🎣 on ha guanyat la Blanca Garcia amb aquesta foto espectacular! Enhorabona!

Jornada de presentació dels resultats del procés participatiu del Pla d'Adaptació al Canvi Climàtic a l'àmbit marí del Litoral del Baix Empordà. Han sigut 5 sessions de treball conjunt per fer front als nous canvis de forma resilent
mpa-engage.interreg-med.eu/

📸 GUANYADORS/ES CONCURS GALP | Ja tenim el primer guanyador del concurs fotogràfic del GALP Mar de l’Ebre. La categoria que anunciem avui és la de PAISATGE 🌅, i en aquest cas la persona guanyadora és @emilio_thelordsith70 Via: Mar de l'Ebre @grupacciolocal

¿Vieiras o zamburiñas?
👉 GALP Golfo Ártabro Sur te lo explica 🦪 Via REGP

ℹ️ Els dilluns iniciarem un seguit de missatges per donar a conèixer els projectes que han rebut ajuts GALP aquesta convovatòria del 2021.
Ordinador personalPodeu consultar la llista complerta a la nostra web:
galpcostabrava.cat/projectes#t

L'adhesiu GALP 2021

📢 S'ha publicat els ajuts FEMP a la pesca i l'aqüicultura per a projectes del 2022. Amb un pressupost de 4M € i la data límit de presentació és el 14/02/2022
exteriors.gencat.cat/ca/ambits

La impresionante intensidad de uso del Mediterráneo occidental correspondiente al 2020. Fuente: Marine Traffic. Esta intensidad tiene consecuencias, más información aquí:
infomediterranea.es/2021/10/20
Via: Info Mediterranea

El sector pesquer i aqüícola català rebrà 75 milions d'euros en el període 2021-2027. S’espera que aquesta dotació provinent de fons europeus i fons propis de la Generalitat permeti dinamitzar inversions per un valor de gairebé 110 milions d’euros.

govern.cat/gov/prosperitat-eco

Periodistes gastronòmics i de turisme estan visitant la Costa Brava. Per coneixer de primera mà el turisme pesquer i la relació amb la nostra gastronomia. Visitaran les Confraries de Llançà, Roses, L'Escala i Palamós. És una de les diferents accions que estem realitzant en aquest àmbit conjuntament amb el Patronat de Turisme i el seu Club d'Enogastronomia.

Ja tenim la icona de :mastodon: a la nostra web. Un pas més per facilitar seguir les nostres novetats des del :fed:

La pesca és sobirania alimentària i font de riquesa. Per això els països defensen els caladors i zones pesqueres

vilaweb.cat/noticies/conflicte

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.