𝐄𝐋 𝐁𝐎𝐍 𝐏𝐄𝐈𝐗, 𝐏𝐄𝐒𝐂𝐀𝐓 𝐈 𝐀𝐋 𝐏𝐋𝐀𝐓!
Si parles amb un xef, et dirà que a la cuina no hi ha res millor que menjar un peix capturat a pocs quilòmetres i poques hores abans de cuinar-lo. Es nota amb el gust, la textura i la qualitat de la peça. Menjar peix fresc aporta propietats nutricionals de qualitat al cos, sobretot Omega 3: un tipus de lípids de la família dels àcids grassos, molt presents en animals marins, que el cos humà no pot sintetitzar i que, per tant, s’han d’incorporar a través de la dieta

· · Web · 1 · 4 · 2

A més, consumir peix de proximitat enriqueix el teixit econòmic i social del territori i contribueix a la lluita contra el canvi climàtic 🐠👌🏻

⚠️ Recorda: sempre que puguis, escull peix fresc i de proximitat!

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.