El marisc, amb classe i atrevit! 🎩🥳
El marisc engloba una quantitat molt diferent d’espècies i sabors. Des dels crustacis com les gambes o les llagostes, els mol•luscs com els pops o els musclos, fins a altres animals marins com l’eriçó. Són productes amb qualitats organolèptiques diferents que demanen pocs o cap ingredient però, tot i això, tenen afinitats gastronòmiques. Et deixem algunes propostes habituals i diferents 👇🏼

🦐 Les gambes poden acompanyar-se de llet de coco o d’ametlla. També d’alvocat, carxofa o col.

🦞 La llagosta combina amb fulles d’alfàbrega o de carxofa. També amb una mica d’api.

🧄 Els musclos es poden perfumar amb coriandre i cítrics. Les cloïsses amb alls.

🍊A l’eriçó de mar li agrada combinar-se amb el coriandre o el bitxo picant fresc, amb els quals comparteix notes cítriques de taronja.

🐙 El pop és un clàssic que no renuncia als companys de tota la vida: la patata i el pebre vermell.

· · Web · 1 · 3 · 3

🥦 Altres ingredients que comparteixen notes aromàtiques amb el marisc són: els pèsols, l’anís, el cafè, la coliflor o fruits secs com les nous.

💡Vols més propostes més atrevides? 👉🏼 Prova de fer uns musclos amb pinya, un pop amb col o unes gambes i unes llagostes amb nou moscada.

Què et sembla?
Et convidem a compartir els teus experiments culinaris amb nosaltres! 😜

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.