Tut fixat

Pedazo de hilo de @ilich con una completísima explicación de la filosofia descentralizada y open source del Fediverso 👏👏👏

🔗 mastodon.social/users/ilich/st

"Generalitzem la desobediència, estenguem la revolució integral. Crida a l’acció"

Enric Duran | t.co/aHNF84Cyzw

"Creiem que els objectius d'aquest govern són molt poc ambiciosos, fins i tot si ens situem dins dels marges del sistema. Per això, la nostra tasca immediata és tractar d'impulsar un nou cicle de lluites que eviti el buidament del carrer"

Comunicat d’Anticapitalistes davant l’Assemblea Ciutadana Estatal de Podemos | anticapitalistes.cat/comunicat

Grande-Marlaska té un passat força sinistre com a jutge de l'Audiència Nacional. Ara gaudeix d'un escut polític de doble capa en un govern de "progrés" on la presència de ministres de Podemos i Comuns allunya la rendició de comptes i dificulta la crítica. t.co/LPnGCUw0EK

"Con otras personas cerca se siente menos harta, con más ganas de intentar lo que parece imposible"

Un día de lluvia / Ecologistas en Acción

MARÍA GONZÁLEZ REYES | ecologistasenaccion.org/133192

"Els tribunals europeus i de l’Estat espanyol anteposen mesures racistes de control de les seves fronteres per sobre del dret a la vida de les persones que migren.
I és per això que el sistema judicial no és capaç de donar respostes ni de restituir els drets a qui viu el racisme a diari"

SOS RACISME | sosracisme.org/comunicat-sobre

Cal MÀXIMA DIFUSIÓ als quatre vídeos que han produit l'Albano Dante Fachín i la Marta Sibina pel seu nou projecte d'investigació periodística: OCTUVRE

1) t.co/QxNYjHkywp 2) t.co/uZYLDN1Zj3 3) t.co/gb4KEsiSp4 i 4) t.co/liA3CsEXl4

"Este 2020, la Comisión Estatal 8M ha considerado que no había consenso entre todas las asambleas de los diferentes territorios como para convocar una huelga de 24 horas por tercer año consecutivo" newtral.es/por-que-no-hay-conv

A Catalunya, tot esperant que algun sindicat hi doni cobertura legal, sí que existeix convocatòria d'aturada de 24h.

Casualitat o causalitat, que a l'Estat hi hagi ara un "govern progressista" i que no se segueixi el model d'èxit de mobilització dels dos anys anteriors?

"El TEDH lluny de ser garant dels DDHH s’afegeix a la llista d’institucions europees que vetllen per garantir la sobirania de les fronteres i l’aplicació d’unes polítiques migratòries racistes i contràries als drets humans"

⁦STOP MAREMORTUM | t.co/131UcfSrEv

Manifest de la comissió de circ de l'Ateneu Popular de 9 Barris sobre la situació de molts projectes culturals a la ciutat de Barcelona 👇🏽

La no son solo gobiernos que criminalizan la migración, parlamentos que legislan la extranjería institucionalizando el racismo, y ejércitos público-privados que permiten que el mar sea una tumba...

¡Es también un tribunal de INJUSTICIA!

t.co/hK4y2z3A8Q

"S'està produint la sisena extinció massiva d'espècies en la història del nostre planeta i l'acció humana és la causa" (Ecologistes en Acció)

"És més que dubtós que la compra de drets de contaminació per part de les empreses més contaminants a les menys contaminants sigui una mesura ecologista"

CÉCILE BARBEITO | t.co/UxHeOUFKX6

Cap participant al ha anunciat que no vindrà a Barcelona. Serà perquè l'autèntica emergència planetària es diu capitalisme, i el seu combat, inajornable!

setem.org/blog/cat/catalunya/a

"Ni el cesarisme de Puigdemont ni el messianisme de Junqueras no són –ni seran– capaços de rellançar l’unilateralisme de masses que relligui carrer i institucions"

JULIÀ DE JÒDAR | vilaweb.cat/noticies/aproximac

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.