"La DSA anirà ben preparat per construir el moviment socialista americà. Mentre el socialisme es mogui dels marges cap al centre, ja no serà pensat com una idea morta sinó com una força viva en la política estatunidenca"

Andrew Sernatinger @catarsimagazin t.co/sL4JL5PNYg

"Compra de mujeres por países 'amigos'. El genocidio Yazidi y la inacción Internacional"

@letra_escarlata @nadiainitiative @NuevaRevoluci0n t.co/4yZLbJPWBZ

El "mando único" creado en el momento más crudo de la crisis migratoria se ha convertido en el centro de las críticas de los efectivos que trabajan sobre el terreno

@CGTsalvamento @walkingborders t.co/jY9SoCSxD4

Prólogo de Bonaventura De Sousa Santos al libro "Sombras. El desorden financiero en la era de la globalización" de Francisco Louçã y Michael Ash. t.co/B3Px1ZQA0d t.co/cnmijGo5U1

Escolta, Ada Colau, al costat del marcador de morts al mar que vareu instal•lar a la platja de la Ciutat Refugi posareu un altre amb el número de supervivents que arriben a terra i empaiteu amb la vostra policia? 😠
t.co/L2A80FZgcc

"És evident que governar un país no és el mateix que dirigir ONGs, però tant els uns com els altres haurien de procurar no formar part de corretges de transmissió de dinàmiques perverses que poden agreujar les coses"

Vicenç Fisas ⁦@ARAopinio⁩ t.co/Sdyu6IGjzv

"Ens volen cínics i insensibles. Que assumim una mentalitat d’escassetat per competir entre nosaltres, la gent comuna, en lloc d’interpel·lar els poderosos i lluitar per una societat més igualitària"

@cjuarespalma @MujeresMigrante t.co/NplmnHWrXw

"Si preocupa la disponibilidad global de alimentos, en los países ricos deberíamos dejar de apostar por la agricultura industrial, reducir el despilfarro de alimentos y dejar de destinar tierras al biocombustible"

⁦@TimothyAWise⁩ ⁦@FVientosur⁩ t.co/EoXiBEfmwr

"La despulla del moviment és a la vista de tothom, i només des de la humilitat, el coratge, la voluntat de continuar i la claredat de programes de ruptura, es podrà refer a partir de la tardor"

⁦@julidejdarmuoz⁩ ⁦@VilaWeb⁩ t.co/oPcYWfijqK

"Los centros autogestionados ofrecen un espacio donde recuperar la capacidad de control sobre la propia vida"

@CSIngobernable @NuevaRevoluci0n @SeixoDani t.co/KMp2gRHVVd t.co/M7u90U1UJt

Sobre camaleones, ciudades refugio y políticas valientes... t.co/sOf0x26aL0

"Una seguretat que no és de les persones, sinó dels negocis privats. Una seguretat que demana, exigeix i genera conflictes, perquè la depredació dels recursos dels països del Sud només es pot fer amb violència"

Pere Brunet i Quique Sánchez @CentreDelas t.co/6FtQ5PhLo2

"Si et consideres no racista, no actues i si no ho fas, també estàs actuant, perquè estàs permetent que es perpetuïn les conductes i els comportaments racistes"

⁦@desiree_bela⁩ ⁦@MediacatCat⁩ ⁦@marcfontribas⁩ t.co/emvQPYrt8c

"El keynesianismo verde no es una opción: sino un oxímoron. Reiniciar un ciclo de acumulación capitalista no puede llevar más que un nuevo topetazo contra los límites naturales, aunque se haga con la excusa verde"

J.L.Carretero ⁦@ElSaltoDiario⁩ t.co/kqpl5cpqxx

"Trabajar las relaciones, hacer visible su importancia y dotarlas de naturaleza política. Tan importante como el programa que defendemos es cómo nos organizamos y relacionamos para hacerlo"

⁦@yayo_herrero⁩ ⁦@ctxt_es⁩ t.co/SsScs2qFgZ

Marouane Abouobaida va redactar hores abans de la seua mort una petició a la direcció del CIE per a denunciar que havia sigut agredit i patia dolors per les lesions... t.co/y24f1YlRWd t.co/uRbmDANANC

[Germinal] ha impulsat

_________
Les Gilets noirs, ces sans-papiers qui se lèvent pour obtenir des droits | StreetPress

《 Le collectif organise des tournées dans des foyers de migrants d’Île-de-France, pour les encourager à réclamer leurs droits. Les Gilets noirs les plus engagés se chargent du bouche à oreille. Les actions sont ensuite préparées par des comités de lutte, pour être discutées en assemblée générale. 》

streetpress.com/sujet/15635318

"No hi ha una alternativa que no sigui retornar el protagonisme a qui el va tenir. Si esperem que els parlaments puguin resoldre res, ens equivoquem"

Manuel Delgado @VilaWeb @andreubarnils t.co/MyiLUhbfrq

"Hem passat de la judicialització de les problemàtiques socials a la policialització. Ara ja no serà un assumpte dels jutges: ho serà de la policia"

@orioldebalanzo @naciodigital t.co/obGlJiSJ32

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.