La realitat és que és més probable que moriu de traumatisme craneoencefálic, perquè us cau un test d'un balcó, que no pas del Kurona.

Però aneu creient al tele-gurú de la bata blanca. Que la ciència no s'equivoca mai... però mai, mai.

Joan Fost ha impulsat

🧪 Avui hem posat en marxa a Terrassa dues àrees sanitàries mòbils per fer un cribratge massiu per detectar nous contagis de 🦠

🔗 salutweb.gencat.cat/ca/inici/n
nitter.mastodont.cat/salutcat/

2020-08-07 12:46:12

El tribunal d'Estrasburg acaba de prohibir les mascaretes obligatòries perquè aquesta acció contradiu els drets humans i les convencions europees en aquest àmbit.

Una mica se sentit comú. Els que no ens creiem el muntatge del kurona tenim drets que s'han estat vulnerant els darrers 6 mesos.

Déconfinement à Strasbourg : Le tribunal administratif suspend l'arrêté municipal qui rend obligatoire le port du masque

20minutes.fr/strasbourg/278590

Al web oficial de l'Associació de Patòlegs de Bulgària (una entitat mèdica vinculada a una pila d'organitzacions sanitàries internacionals) apareix un article important (amb enllaços): les proves PCR no serveixen per detectar cap mena de virus. bpa-pathology.com/covid19-pcr-

Ens diuen que al juliol del 2020 a Catalunya hi ha hagut uns 120 morts pel suposat kurona. Suposant que siguin realment morts d'un virus (que tampoc s'ha pogut comprovar)... tot el país aturat i en vies de ruïna per 120 morts? Són dades similars a la grip.

- Inquisidor del XVIII: Déu no s'equivoca mai.

- Nazi del XX: Hitler no s'equivoca mai.

- Cientificista del XXI: La ciència no s'equivoca mai.

Així estem. Tots els règims s'han fonamentat en unes creences que després s'han demostrat errònies. El del kurona serà un més.

Els virus no han estat mai demostrats. Són una teoria o creença. Estan vulnerant els drets humans per les creences de determinats tele-líders institucionals amb bata blanca. El cientificisme és la religió del s. XXI. Mafiosos en bata blanca ens sotmeten.

dsalud.com/reportaje/la-existe

Si us plau, no compreu motos als adolescents. A l'estiu es insoportable el soroll que arriben a fer. Abusen de l'invent i molesten tothom Ara teniu l'opcio dels patinets electrics.

mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.