Mostra els més nous

President @QuimTorraiPla: "Als presidents de Catalunya els nomena i els cessa el @parlamentcat. Sigui quina sigui la resolució de la JEC, ha de ser el @parlamentcat qui, en una votació plenària, decideixi si em manté o no la confiança. Estem parlant d'un tema de sobirania"

@KoldoPereda.

Doctrina Junqueras: Se es eurodiputado en el momento de la proclamación de
elegido.
Doctrina Musotto: En el momento de ser eurodiputado ya estás amparado por el Parlamento.
Doctrina Marras: En el momento que un juez nacional tenga conocimiento de la condición de eurodiputado tiene que paralizarlo todo.
Junqueras+Musotto+Marras: En el momento de la proclamación, el eurodiputado depende del Parlamento y el juez (tiene obligación de mirarse el BOE) tiene que pararlo todo.

Chimpún🤣

Ya ha empezado el pim pam, toma Lacasitos.

Espanya, calienta que sales...

.@boye_g: "Creiem que tenim molt bones cartes per guanyar el suplicatori. Ja hem guanyat tres euroordres sense immunitat."

🎙 @boye_g: "Tots hauríem d'estar molt preocupats pel que pot fer avui la JEC, pot ser una explosió descontrolada del sistema democràtic. Que un òrgan administratiu pugui cessar un president de la Generalitat és molt greu"

"La sentencia del TJUE dice que la inmunidad europea es la misma que la estatal.
Por lo tanto, cuando privaron de sus prerrogativas a los diputados @junqueras @raulromeva @jorditurull @joseprull y @jordialapreso lo hicieron contrario a Derecho"
@boye_g
cc @meritxell_batet @PSOE t.co/cmqyaKoIuj

🔴🔴🔴🔴 URGENT 🔴🔴🔴🔴

Des del dimarts al matí no sabem res d'aquestes dues noies Sisplau si algú les ha vist poseu-vos en contacte 615911541 o trucar els mossos

🔴🔴🔴🔴 URGENT 🔴🔴🔴🔴

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.