RT @Elidien
@Laiesken i el mateix pel federalisme. Els espanyols són centralistes i no té sentit dir-los com han d'organitzar el seu país.

l'intent del 2017.

Em resulta sorprenent venint d'un polític i periodista, de gent que coneix la Història, que creiessin que pel simple fet de tenir més vots tard o d'hora podrien vèncer. Aquest anàlisi és erroni, perquè els vots no proporcionen el poder dels estats.

Mostra el fil

hagués pogut acostar-nos molt a l'èxit) no era prou efectiu. A més, el paper d'ERC llavors és difícil d'explicar, ja que sembla que o bé tinguessin alguna cosa a amagar o bé sabien que tot era un farol i ja estaven pensant a molt llarg termini, donant ja per perdut

Mostra el fil

Jutgeu vosaltres mateixos. La presa del poder, l'enfrontament a l'estat per tal d'aplicar la voluntat popular és el gran escull de l'independentisme. No van preparar res llavors, i l'únic que havien preparat (que hauria pogut convertir-se en un conflicte però també

Mostra el fil

RT @josepbastardas
En tres setmanes!:"El monument al soldat soviètic a prop de Rzhev s'està convertint en un lloc de culte a la memòria: més de 60 mil persones l'han visitat en tres setmanes.Entre els convidats del complex memorial es troben residents a Moscou, Sant Petersburg, la regió de Tver.. twitter.com/rvio_ru/status/128

RT @Blackie43045733
Un cafè amb gel, si us plau
Me lo puede decir en castellano🤔
Un vaso d agua del grifo
Ya no quiere el café con hielo🤔
Sí, i el full de reclamacions.

I té raó, la majoria d'espanyols dona suport a la monarquia i vota partits que la volen mantenir.

Els republicans catalans no som ningú per a imposar un canvi de forma de govern a Espanya. Seria molt millor dedicar-nos a fer una República independent.
---
RT @ARApolitica
🔴 EN DIRECTE | Calvo descarta una referèndum sobre la monarquia: "La figura del cap d'estat no està en qüestió en aquest país" ara.cat/_26c57?s=t
twitter.com/ARApolitica/status

RT @esparver
Que els commies critiquin el quant pitjor millor leninista revolucionari és un dels grans triomfs de la senectud.

RT @aleixrenye
Doncs sí, Espanya és un estat de dret. De dret espanyol. I França un estat de dret francès. I l'apliquen, el seu dret. Del que es tracta és tenir un estat de dret català.

Les úniques mascaretes que he vist amb senyeres ha estat a botigues de merchandising i similars, i encara no n'he vist cap al carrer. En canvi, sí n'he vist alguna amb estanquera.

Mostra el fil

És molt curiós que el nacionalisme que més ha corregut a posar banderes a les mascaretes hagi sigut el nacionalisme espanyol.

Deu voler dir alguna cosa, com ara la inseguretat del nacionalisme ESP o bé la seva major agressivitat, però els equidistants n'haurien de prendre nota.
---
RT @amaerx
Ya tardaba Pedrito Sánchez en animar a la profunda CatestaÑa.
Hoy ha aparecido en el Congreso con 1 MASCARILLA con la BANDERA Española.
Luego dicen q…
twitter.com/amaerx/status/1285

RT @maximclatellot
@MartaSerres @Laiesken Ha ha ha.
Jo vaig veure aquest món començar i el veuré acabar-se.

edificis de pedra el 1504, i no tenien encara urbanisme que no passés d'unes poques cases amb tancament exterior.

I el mateix per a la resta de coses.

Colom fou un aventurer que sí inicià l'esclavitud dels indígenes, però no aportà res del que diu aquest nacionalista.

Mostra el fil

Els viatges de Colom van del 1492 al 1504.

La primera impremta arriba a Mèxic el 1539.

Les primeres lleis dictades per al Nou Món, les Lleis de Burgos, foren promulgades per Ferran II el 1512.

Cap dels assentaments fundats per Colom havien començat a construïr
---
RT @ImagenxlaHistor
Día 2.
Cristóbal Colón llevó a América la civilización. Esto es lo que no se repite suficientemente. Llevó: la imprenta, el derecho, la arquitectu…
twitter.com/ImagenxlaHistor/st

RT @RigallXavier
No entenc aquesta mania de pujar muntanyes. Entenc que ho fes Verdaguer perquè en tornar a baix escrivia obres mestres però la majoria l'únic que fan és atipar-se de carn a la brasa.

RT @ultrafosc
@maximclatellot @MartaSerres @Laiesken :____________________)

RT @patrimonigencat
Si haguéssim tingut l’oportunitat de veure el conjunt monumental de Centcelles al s. V dC, no hauríem quedat indiferents. La seva arquitectura tenia com a objectiu impressionar el visitant.

Cada diumenge a les 12h, visita guiada
💬 gen.cat/39emeHU @MNATTGN

RT @CUPBarcelona
▶️Vam rebutjar la idea de que aquest suposat consens social i ciutadà fos possible i així s’ha demostrat, amb absències destacades en la seva signatura final. Només uns partits amb por de quedar fora de la fotografia han representat aquest falsejat acord de ciutat.

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.