Mostra els més nous

RT @CUPBarcelona
🔴 En relació a la presentació del contingut final del “Pacte per Barcelona”, ahir es van complir els pitjors presagis que ja vam advertir quan es va anunciar aquest pretès consens de ciutat.

Sí, el Pacte per Barcelona és l’acord de les elits. 💰

Fil 👇

capgirembcn.cat/index.php/el-p

RT @VicMart04
Un país que es defineix normal no pot fer desnonaments en plena pandèmia, sense orde judicial i amb un rebrot que ens portarà al confinament. Tot el suport @Ca_lEspina
A.C.A.B!!!

RT @ArnauTordera
@taratdeponent @martaroqueta ...se'm fa difícil pensar que, a més a més, la societat s'interessi per això. Però bé, mai se sap, podria intentar-se, com també podria compondre's una havanera que ho expliqui i aporti llum a l'assumpte.

RT @joansafont
@Savallsblog @martaroqueta Em sembla que la primera Cantada va ser a finals dels 60 i aquí és quan apareixen els grups professionals.

RT @Savallsblog
@joansafont @martaroqueta Vaig descobrir-les abans que hi haguessin grups professionals que en cantessin. A Llafranc i Calella quan era petit. Ho cantaven els marinos del port i els pescadors. Brutal. Encara m'agraden.
Però no suporto els grups d'havaneres du-du-ah

RT @joansafont
@martaroqueta De fet, les havanares no esdevenen un símbol d'identitat o un folklore fins als anys 60. Durant dècades eren cançons de pescadors i mariners, tinguts per marginals.

RT @martaroqueta
El modernisme i les havaneres són elements rellevants de la cultura catalana. En l’era de la descolonització cultural, com podem articular un relat que els reivindiqui, o interpreti, amb una mirada crítica?

RT @home_mort
Avís a "republicans": derrocar la monarquia espanyola no afebleix l'Estat, ans el contrari, l'enforteix pq li dona nova legitimitat. El republicanisme espanyol no ajuda la causa d la llibertat d Catalunya

RT @josepgoded
Does anyone still think Spain will agree to hold a referendum on independence in Catalonia?

RT @SentitCritic
🔴 EXCLUSIVA | "Els vuit mesos a presó els vam viure sense esperança. Tot era molt injust".

👥 Per primer cop, el Charaf i l'Ibrahim, detinguts a Girona en el marc de les protestes contra la sentència de l’1-O, expliquen la seva història.
elcritic.cat/?p=63369

RT @MireiaRozalen
Un cop més, quan les polítiques que es treballen són socials i d'esquerres, acaba saltant-se el pacte.

Hi ha molta feina darrere aquest acord i no ens ho podem permetre. L'emergència habitacional segueix i hem de lluitar contra aquesta. twitter.com/SindicatLloguer/st

RT @alertatrollcat
@lluisgibert Com a mínim hem fet una generació de jovent amb les idees molt clares. Jo ja en tinc 3 i són així..

RT @lluisgibert
Veig gent jove que comença a implicar-se. Només per això val la pena continuar treballant. Hi veig futur.

RT @paulacarreras
Tote bag preferida des de ja. Gràcies, @ladoctrina. 🔥

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.