Tut fixat

Primer missatge a d'un geògraf que ve del Twitter. Espero anar combinant totes dues xarxes socials.

Mateu ha impulsat
Mateu ha impulsat

Per cert, també es diu «reravera». I m'encanta.

dcvb.iec.cat/results.asp?Word=

Els diccionaris més moderns, però (DIEC, Diccionari General d'EC, DNV), recullen la forma «rerevera».

Mateu ha impulsat

[ Vídeo ]
Hola! Pels que no la coneixeu, existeix una operadora de telefonia ☎️ i internet 🌐 que és coherent amb com molts pensem, parlem i actuem! ✊✊

Es diu @somconnexio i acaba de llançar aquest vídeo protagonitzat pels seus socis on fa una crida molt necessària al consum conscient. Si creus que una altra telefonia és possible passa’l als teus contactes! I si vols informar-te de les seves tarifes, fes clic en el següent enllaç:

👉 bit.ly/SC-actua-com-tu-Tl

És una sort saber que pots comptar amb els amics. Que han demostrat estar quan ho he necessitat!

No sóc la persona més popular del món. A les XXSS tinc pocs seguidors i pocs likes. He tingut sempre una feina precària. No sóc Mr Universo i quasi sempre he tingut dèficit afectiu.

Però puc dir que, tot i que no els veig sovint, tinc uns amics que valen un imperi!

S'ha actualitzat el SO del mòbil a Android 10 i ara em demana certes dades, com adreça, grup sanguini, si sóc donant d'òrgans i contactes per avisar a algú en cas que em passi quelcom.

"Teòricament" la informació només serveix per si passa alguna cosa, que ho puguin veure sense desbloquejar el mòbil. Però clar. Estem parlant d'Android (la gran G que todo-lo-sabe). No sé si fiar-me i donar-li encara més informació de la que ja tenen.

Només els falta saber els pets que em tiro 😱🤫

Cada dia obro la bústia de casa amb l'esperança de trobar una carta d'amor. O un xec d'un milió d'euros. I l'únic que m'arriben són factures i, de tant en tant, alguna multa de la DGT.

Mateu ha impulsat

Segons això, aquest és el toot número 100, en 103 dies.

I cada cop m'agrada més aquesta xarxa social. Algun dia m'informaré millor sobre els conceptes que vaig veient per aquí, i que no tinc clar exactament a què es refereixen (per exemple, ). També sobre altres XXSS 'similars' a les comercials (crec que hi havia una similar a instagram). I sobre com funciona tot això (reconec que encara no ho tinc clar).

Com les gallines: POC A POOOOOC. POC A POOOOOOOC!

Dejarás El Aleph. El siglo de las luces. Alejandría. Dejarás el túnel. La estrella más brillante. Dejarás Estambul. Barcelona. Singapur. (...) Dejarás la luz del día. Pero nada de lo que leíste te dejará. Algo en ti, adentro, habrá cambiado para siempre.

José Antonio Garriga Vela. "La ciudad infinita."

Quan més intentes fer callar la veu interior, més crida.

Potser és millor escoltar-la, sense jutjar-la, i acceptar-la com a part teva.

Com es fa per deixar de sentir gelos d'una ex-parella que t'aprecies molt, actualment hi ha una bonica amistat, però "cou" quan t'explica que ha conegut un noi amb qui s'ha liat i que li agrada... :-(

evidentment, li he dit que m'alegro per ella (cosa que no és mentida). Però hi ha una punxadeta a l'ànima que no em deixa tranquil.

I no crec que segueixi enamorat...

Dubte existenxial

Si una albergina, comprada, està 100% plena d'albergínia (obvi).

Quan la vols fer farcida, la buides. Sofregeixes el buidat, juntament amb carn, ceba, tomàquet i el condiment que sigui.

És matemàticament impossible que quan omples la pela de l'albergínia amb el sofregit, hi càpiga. Perquè tornes a posar la mateixa quantitat d'albergínia + tot el condiment.

Com us ho feu perquè us hi càpiga tot sense liar-la?

Manresa no és una ciutat maca. Però tenim Montserrat, a 1hora en cotxe podem anar a la platja, al Montseny, al prepirineu, estem a 1 hora i 30 minuts en tren de Barcelona...

No ens podem queixar pas.

Foto feta des del Collbaix!

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.