Segueix

Segons això, aquest és el toot número 100, en 103 dies.

I cada cop m'agrada més aquesta xarxa social. Algun dia m'informaré millor sobre els conceptes que vaig veient per aquí, i que no tinc clar exactament a què es refereixen (per exemple, ). També sobre altres XXSS 'similars' a les comercials (crec que hi havia una similar a instagram). I sobre com funciona tot això (reconec que encara no ho tinc clar).

Com les gallines: POC A POOOOOC. POC A POOOOOOOC!

@Mateu_MT el és tota la xarxa de servidors que interactuen gràcies a la compatibilitat del protocol que fan servir. É s una federació del univers de servidors.

@Mateu_MT
Hola i benvingut.
Fediverse es un conglomerat de xarxes autònomes que es poden connectar entre si perque comparteixen un protocol. Es com si Twitter i Facebook fossin "comunicables". A mes a mes, pots tenir la teva xarxa en propietat en el teu servidor, xarxamontgri és la meva. I les dades que generes no se les queda ningú i tu estableixes les normes.
Què més es pot demanar?

@boss Ara vaig a llegir l'enllaç que ha compartit en @FrancescGali. Però... una xarxa autònoma vindria a ser mastodont.cat (comunicable amb la resta d'instàncies de Mastodon). O una xarxa autònoma és tot màstodon comunicable amb pixelfed (per exemple)?

Puc seguir des de Mastodon a un usuari de pixelfed i veure-ho tot correctament?

(si faig servir incorrectament algun concepte, digueu-m'ho, please).

@Mateu_MT una xarxa autònoma és per exemple mastodont.cat que es federa amb d'altres de mastodon. I la màgia és que alhora es pot federar/comunicar amb pixelfed o peertube (que són vídeos) @boss

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.