@spla es molt lamentable! Diría que estem pitjor.

Es molt sospitós el poc resò que s'està donant per part d'entitats i mitjans de la manifestació de diumenge. mastodont.cat/media/M2tNr5Qpj3

@joderquedificil I TANT!!! Algú l'hauria de fer callar! Cada cop que obre la boca la 💩

@Obiols Ingenuïtat per part D'ERC? No crec, poden ser moltes coses però no ingenuus. El que passa és que no els hi estan sortint les coses com s'esperaven i estan jugant amb la República.

Mia ha impulsat

@Obiols @joderquedificil la diferència entre "ells" i jo és que jo no soporto veure la bandera espanyola i no l'arrenco ni la cremo. Jo puc discrepar però no discuteixo insultant. Jo puc anar a la presó per el que dic/penso/escric i ells tenen l'autoritat (TC, armes....) del seu costat i a més a més els premien per ser uns cabrons.

@Obiols @joderquedificil Tenim molta feina per endevant. Veig que el problema contínua sent la falta de criteri i pensament únic.

@joderquedificil Quan dius aquí, pots especificitar si us plau?

@joderquedificil @Obiols Tinc remordiments de conciencia de no fer res. Trobo que estem molt paralitzats. A la gent que no militem a cap partit polític no ens arriba cap informació d'aquestes reunions. I això que reviso totes les xarxes socials que puc.

Que en fa de temps que vivim dins una estafa anomenada democràcia.

mastodont.cat/media/vZIF1xBz9a
Avui Valtònic a estat a La Garriga, et podrà agradar o no el que diu, però és demencial que en el any 2.018 et puguin robar la llibertat per les teves idees. Molt indignant tenir hostatges polítics!

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.