moixaina boosted

No sé perquè les crítiques sense venir a cuentu m’incomoden molt. Si alguna cosa no t’agrada, no la miris/no l’escoltis/no la consumeixis... Viu i deixa viure!

moixaina boosted
moixaina boosted

Quédate con quien te haga un caldito cuando estés enferma que follarte quieren todos.

Llegiu sisplau el premi d’Òmnium a la millor novel·la. ‘Aprendre a parlar amb les plantes’ de Marta Orriols és una lectura altament recomanable!

Abans a twitter he fet unfollow a dues persones que no paraven de discutir entre elles. Per mi, twitter últimament és això i és molt cansat i no m’aporta gaire res. En canvi mastodont és un oasi, converses en una cafeteria de fusta amb plantes, xiuxiuejos, música suau que acompanya, calma... un espai agradable :)

Porto uns dies emocionalment durs i les persones amb qui voldria compartir-ho no hi poden ser, cadascuna d’elles passant pel seu propi tràngol. No sé què ho fa més difícil: haver d’estar forta per elles i pair la meva misèria sola o veure que estem totes fetes merda...

moixaina boosted

Que viva el amor compañero y el compañerismo amoroso

El capitalismo patriarcal nos quiere celosas, monógamas, posesivas, amargadas, miedosas, con complejos e inseguridades, y sumergidas en las guerras románticas. Pero el amor se puede despatriarcalizar, descapitalizar, deconstruir, desmitificar, colectivizar y re-inventar, y además tiene un hermoso y noble potencial revolucionario escribe, Coral Herrera. "Somos cada vez más las que estamos apostando por el amor solidario y por el amor compañero", añade.

pikaramagazine.com/2017/02/que

moixaina boosted

@Moixaina il·lustracions de Montse Rubio. Una meravella :)

Doncs això! :)
Portada de ‘Tina Frankens’ de la Bel Olid.

moixaina boosted

Avui començo vacances d’uni! Llegir, escriure, escoltar música, sortir de casa, quedar amb amigues i amics i fer una cerveseta, repensar-me i cuidar-me... Ah sí! I posar-me al dia de la feina també: corregir exams, preparar classes, documents, programacions...

moixaina boosted
moixaina boosted

@spla @joderquedificil La tècnica del servei d'atenció a la Dona d'on treballo em comenta que el perfil del maltractador com de la maltractada és transversal. No depèn de la cultura ni del poder adquisitiu. Es podria definir com un virus social que afecta a tothom.

Com puc ajudar a una amiga que està deprimida, que no té forces, que no sap què li passa ni d’on surt tanta tristor i que tampoc es deixa ajudar? 😔

Primer llibre del 2019. Me’l van portar els reis i ja l’he devorat...
sobre la culpa, la comunicació, les dinàmiques que es creen en les relacions de parella, les palles mentals. I les tempestes que sobrevivim i ens fan evolucionar.

moixaina boosted

Ways to improve the world that aren't confrontational

- Teach
- Model what you want to see
- Ask people to explain their motivations a bit
- Dissent, but move on
- Decline to participate
- Hang out with who's been left out
- Share resources

Aquesta nit he llegit ‘La veritat és el primer amor de la llibertat’ escrit en una paret, amb lletres de pal ben grosses. I m’ha semblat molt bonic 💛

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.