moixaina ha impulsat

...Però Ara i Sempre!!! I a Tot Arreu!!!...♥️💪🏼💪🏼💪🏼

moixaina ha impulsat

buenos dias.
he andado por el monte. todo estupendo asta que me he encontrado dos pares de guantes de latex.
los he recogido con las bolsas de la mierdas del perro.
en la mente he recordado un postuado :
las buenas personas perdonan siempre
las malas en alguna ocasión
la Naturaleza nunca

como especie somos una mierda.

moixaina ha impulsat

"Quin dia és?" va preguntar en Pooh.
"És avui", va respondre en Piglet
"Oh, el meu dia preferit" va dir en Pooh

moixaina ha impulsat

Em passen això. És la descripció més exacta que es pot fer del problema. Crec que li falten uns segons, si algú té la versió completa i la vol compartir...

moixaina ha impulsat

Gent, algu pot recomanar alguna sistema de videoconferencia que permeti fer-ho amb grups?
Zoom de sempre ha estat molt problematic. Vaig mirar jitsi pero sembla tenir els mateixos problemes de seguretat.
Gràcies!!

moixaina ha impulsat

"No basta con un plan de choque social para paliar los daños de esta crisis, sino un trabajo crítico que nos ayude a percibir colectivamente cómo hemos llegado hasta aquí y cómo queremos salir como sociedad"

Marina Garcés, LA MAREA | lamarea.com/2020/04/03/marina-

moixaina ha impulsat
moixaina ha impulsat
moixaina ha impulsat

Este 3 de abril, la cantante de #Turquia Helin Bolek, integrante de la banda Grup Yorum murió en una casa en Estambul donde sostuvo una huelga de hambre por 228 días, para exigir la liberación de sus compañerxs bit.ly/3bVbONz
#helinbolek #Turkey #Latinoamerica #ezln

moixaina ha impulsat

...Es Busquen Voluntaris per l'Assaig Contra La Pandèmia!!!...⚠️🏥

Crida d'Oriol Mitjà per trobar voluntaris per l'assaig contra el coronavirus!!!

bit.ly/2yirdZx

Crec que vaig fent les paus amb mi mateixa. I aquest sentiment és alliberador i em fa sentir bé. De fet, soc l'única persona amb qui estaré sempre així que millor que hi estigui bé ;) 💜

moixaina ha impulsat

Un petit videotutorial, fet d'aquella manera, per a docents que han lidiar amb el per primer cop en la vida:

Com compartir contingut amb els alumnes (dins d'una carpeta del Google Drive) sense consumir espai al Moodle del vostre centre.

drive.google.com/open?id=1NTJR

'Però jo crec que la poetessa de qui us parlo, que mai escrigué ni un mot i que fou enterrada a la cruïlla, encara viu. Viu en tu i en mi i en moltes dones que avui no han vingut perquè s'han hagut de quedar a casa a fregar plats i a ficar les criatures al llit.' ~ Virginia Woolf a Una Cambra Pròpia

'Em sorprenc jo mateixa per les ganes que tinc de dir-vos molt breument i prosaicament que em sembla molt més important esforçar-se a ser una mateixa. No somieu d'influir els altres, us diria jo, si us ho sabés dir abrivadament. Reflexioneu en les coses en elles mateixes'. ~ Virginia Woolf a Una Cambra Pròpia

moixaina ha impulsat

@jordila @giorgiograppa

Prova aprendre.org

és un projecte #col_laboratiu a on els #mestres poden penjar exercicis, que es resolen #online, i poden ser aprofitats per la resta de la comunitat #educativa #catalanoparlant .

Una de les coses que em preocupa d'aquesta situació és com serà i estarà tot quan poguem sortir de casa. Parlo del que ha quedat aturat (relacions humanes), també de l'organització social i de com ens haurà canviat la identitat passar per una situació així.

Aquests dies enyoro d'una manera malaltissa tenir un balcó, una terrassa o un petita sortida al pis. Aquesta sensació de no poder estar a l'aire lliure si no és que trec el cap fora de la finestra és agobiant.

moixaina ha impulsat

Una pregunteta: com es desenvolupen la imaginació i la creativitat? Són dues eines imprescindibles per al docent, però, dissortadament, a la Universitat no ens ensenyen ni a tenir-ne ni a crear-la.

S'admeten suggerències.

Mostra el fil
moixaina ha impulsat

..."Jo Em Corono"!!!...📣🏥💶💶💶

Els metges i investigadors 🔬 de l'Hospital Germans Trias i Pujol i IrisCaixa s'estan deixant la pell per combatre el coronavirus 🦠. Ens necessiten!!!

yomecorono.com/ca/

Col•labora en la recerca científica a Catalunya contra el Covid-19 i obtindràs fins a un 100% de deducció fiscal a la declaració de renda.

Recordar el tacte de les teves carícies, els teus petons, com pressionaves la cuixa sota la taula i com ens entortolligàvem els dits... pensar en com d'agradable era abraçar-te a mitja nit. Descobrir, a la força, la importància del contacte físic.

Mostra els més vells
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.