Follow

Enlloc d’interpretar els actes de les altres persones, si tenim algun dubte de les raons que la porten a fer una cosa o una altra, el que hem de fer és preguntar. No sabem mai què està passant a l’altra banda, pel seu caparró, a la seva vida... i no podem jutjar ningú sense haver caminat no sé quantes llunes amb les seves sabates!

@Moixaina crec que preguntaré a un mosso o a un piolin a veure què cullons passa pel seu cap quan peguen a yayas i yayos al carrer per un mandat d’un polític soci dels corruptes que es queden part dels seus impostos i no volen que això els hi marxi de les mans, i així seguir robant i treient drets a les persones... a veure si m’escolten de la primera a la última paraula com a mínim, no?

@carlesthewild no anava pas per aquí!!!!!! Aquests que dius no tenen ànima ni son persones!! 🤬

@Moixaina ja ja... imagino que parles d’empatia, respecte... molt bonic. Perdona, és que estic amb el run run ;-) una abraçada!!!! i Visca la Terra!!!!

Seria una altre explicació. No passa res per dir-ho.
Sign in to participate in the conversation
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.