Per cert, avui 茅s el darrer dia de les meues : dem脿 torne a la normalitat; b茅, normalitat...

Estic preparant una activitat per als alumnes de 4t ESO, per a la setmana vinent. Quan l'haja passada als meus grups, la publicar茅 al bloc, per si a alg煤 li resulta d'utilitat. 脡s una cosa tan senzilla com fer una redacci贸; per貌 els qui em coneixeu ja sabeu que ser脿 qualsevol cosa tret de... normal.

馃槒

Una pregunteta: com es desenvolupen la imaginaci贸 i la creativitat? S贸n dues eines imprescindibles per al docent, per貌, dissortadament, a la Universitat no ens ensenyen ni a tenir-ne ni a crear-la.

S'admeten sugger猫ncies.

En broma, en broma, m'he emocionat: ja tinc la feina per als meus 4ts d'ESO per les properes tres setmanes.

Ara, que alg煤 dels meus 115 alumnes es moleste a fer-la o que jo haja treballat aquesta nit m茅s que tots ells junts, est脿 per veure. Siga com siga, jo ja he complit amb la meua obligaci贸.

Bona nit, companys de reclusi贸.

@Moixaina
Han de construir un text expositiu sobre el tema que vulguen d'entre tres que els he oferit. Dit aix铆 sembla molt normal, oi? Doncs, d'aix貌, res! Quan els l'hagi passat, en penjar茅 l'enunciat complet al meu blog de classe (un blog que tinc abandonat des que em vaig passar al Moodle, per貌 que ara em vindr脿 molt b茅). Aix貌 s铆, all铆 publique amb pseud貌nim, fent-me passar per un professor seri贸s i totes eixes coses 馃し鈥嶁檪锔.

@giorgiograppa mmmmm... seria interessant donar un cop d'ull a aquest blog hehe

Inicia la sessi贸 per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en catal脿 per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.