'Too fat. Too thin. Too flabby. Too floppy. Too cottage cheesy. Too bony. Too bulky. Take your pick - no matter how a female body is like, you can be sure the patriarchy will find some problem with it. It's up to us, then, to shape our own attitudes and start celebrating bodies of all shapes, sizes and abilities.' ~Unladylike by Cristen Conger&Caroline Ervin. Illustrated by Tyler Feder.

'... estimar-se i estimar, desitjar-se i desitjar, disfrutar i fer disfrutar, és una bella forma de rebel·lió. Compartim-la?' Bel Olid a "Follem?"

Pensava que havia viscut una història única i resulta que algú d'Irlanda n'ha fet un llibre.

Uns versos que m'han semblat preciosos sobre la lluita, l'amor, les cures... Seguim!!!! 💛✊🏻

Llegir en un llibre una de les teves anècdotes vitals més rellevants, així, tal qual...

Algú va dir que, de vegades, una escola és molt semblant a una presó... i això és el que m'ha vingut al cap quan he vist els barrots de les finestres de la que serà la meva aula aquest curs!

'M'estimes i em times' les converses i dibuixos per dinamitar la normalitat de la Júlia Bertran que m'he polit amb dos dies.

Doncs això! :)
Portada de ‘Tina Frankens’ de la Bel Olid.

Primer llibre del 2019. Me’l van portar els reis i ja l’he devorat...
sobre la culpa, la comunicació, les dinàmiques que es creen en les relacions de parella, les palles mentals. I les tempestes que sobrevivim i ens fan evolucionar.

mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.