Mostra'n més
moixaina ha impulsat

Si us ha agradat el poema, ací en teniu la lletra. Us la passe en PDF per si teniu una impressora a casa i, aquest nit, en anar a tirar el fem (a llençar la brossa), voleu aprofitar per enganxar-ne algun exemplar en algun lloc visible: el món necessita poesia.

musicadepoetes.cat/mdpAdmin/me

2/9

Mostra el fil
moixaina ha impulsat

D'ací a pocs minuts, publicaré un megafil amb instruccions (senzilles i aplicables) per a una activitat amb què tindreu els vostres fills ocupats durant moltes hores. No cal que facen tots els passos en un sol dia, ho podeu repartir en dos o tres dies.

L'activitat està pensada per a alumnes de 3r i 4t d'ESO. Tanmateix, si suprimiu el poema (que potser no és adequat per als més menuts), podríeu intentar aplicar-la nens més petits: llegiu-la sencera abans de plantejar-vos-ho.

moixaina ha impulsat

El confinament i haver deixat temes pendents a fora...

moixaina ha impulsat

Tota la meua solidaritat amb el president Torra, que ha donat positiu al :coronavirus:. Però, sobretot, tot el meu compromís a seguir les indicacions del Govern de Catalunya, que m'està demostrant molt més realisme i molt més sentit de la responsabilitat que no pas el Gobierno de España.

moixaina ha impulsat

Reflexió rebuda...

"A veure si ho he entès... Per evitar el contagi surto de casa i vaig a la feina. Després vaig al banc i trec diners, compro el pa i el diari, passejo al gos, compro tabac, faig cua a la carnisseria, peixateria, fruiteria i al super. Em graduo la vista, recullo la roba de la tintoreria i m'en vaig a la perruqueria, a la farmàcia i a posar benzina... Però no puc sortir de casa no?
No acabo d'entendre la paraula CONFINAMENT....🙄🙄*

moixaina ha impulsat

A partir de demà els supermercats obriran de 10 a 20h i no poden estar comprant més de 40 persones,em sembla perfecte el aplaudiment per als sanitaris però la gent que treballa a les plataformes logístiques per abastir els súpers porta tota la setmana fent 12 hores hui també com els vigilants i treballadores de tenda que s'arrisquen a un contagi i no es reconeix,en fi esperem que acabe prompte .

moixaina ha impulsat

She thought there were no Gods; no one was to blame; and so she evolved this atheist's religion of doing good for the sake of goodness.

– Virginia Woolf, Mrs Dalloway

moixaina ha impulsat

«Emergència educativa»

Reflexions d'un docent de secundària sobre el desafiament educatiu davant de la crisi del COVID-19 (coronavirus).

wp.me/p1dYEv-1rb

moixaina ha impulsat

Bon dia, gent!

Serà un dia perfecte, seran dies perfectes, si els podeu passar amb les persones de qui esteu penjats...

🖤

t.co/LGedjwnkIw (Perfect day, Lou Reed)

moixaina ha impulsat
moixaina ha impulsat
moixaina ha impulsat
moixaina ha impulsat

'La veritat alternativa' com a concepte...

moixaina ha impulsat

2/2. Ayer, en nuestro centro escolar, el comportamiento de la prensa fue VOMITIVO. Un "periodista" de Telecinco se dedicó a atosigar a menores de edad y dedicarse a intentar que le dieran el teléfono del chico afectado ¿Vosotros lo veis normal? Los chavales, con más sesera que él se lo recriminaron y lo mandaron a paseo. En fin. Que asco y que asco de carroñeros

Mostra el fil
moixaina ha impulsat

Les imatges de Grècia amb els sirians no tenen nom #shameeu

Comencem el dia en mode lingüístic: monodosis d'esperanto i article sobre educació en italià. 🤓

moixaina ha impulsat
Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.