Sense que serveixi de precedent, vaig a donar la meva opinió sobre el Barça. En Bartomeu te tota la raó , el que ha passat no es culpa del entrenador. ES CULPA DE LA DIRECTIVA. Per això vaig a fer aquesta enquesta, amb el vostre permis.
Qui creieu que te la culpa dels mals resultats del Barça?

Bona vesprada a tothom. Com van els resultats?

Jo, sí fos del Sr. Sanchez començaria a estar una mica preocupat. Podria ser que a li comencessin a ploure osties per tots els costats.

Per coses com aquestes em fan dubtar sí anar a votar o no

obiols ha impulsat

Unes 300 persones protesten davant la seu del PSC a Girona per la suspensió dels diputats electes al congrés espanyol elpuntavui.cat/en-temps-real.h

obiols ha impulsat
Hola compañía! Pues como no sé qué hacer con tanta información ;) he creado un #pad al que podéis añadir tranquilamente lo que queráis:
https://pad.disroot.org/p/Fakebook#
Cómo se podría avanzar en esto? Yo creo que centralizar la información es muy interesante, y lo de la #wiki podría ser una opción, hacer una página/web sobre el tema otra, no sé... yo creo que algo bonito podría salir de aquí... no tengo mucha experiencia en estos temas como veréis! ;)
@colegota @dabidnet @rbonifaz @txopi @victorhck @FrancescGali @demoakracia @aab @tuttle @xm @JotaSeth @riccomatx @wakutiteo @txopi @dabidnet @lleialtec @hellion
obiols ha impulsat
obiols ha impulsat

.@jaarreaza a @IvanDuque: Sus estrategias de violencia seguirán fallando telesurtv.net/news/colombia-iv 

El canciller de #Venezuela criticó al mandatario de #Colombia por hablar de "transición democrática" al tiempo que "insiste en llamar a un golpe militar"

obiols ha impulsat

♲ @VilaWeb@twitter.com: Estrasburg es pronunciarà dimarts sobre la suspensió del ple posterior al Primer d’Octubre

El TEDH ha de resoldre si l'estat espanyol va vulnerar els drets de reunió que al·leguen els demandants, entre ells @ForcadellCarme i @KRLS www.vilaweb.cat/noticies/estra…

obiols ha impulsat

Ja he fet 500 Km amb la Rieju Nuuk Urbán. Preu de la electricidad en comparació amb la benzina, fins un 90% més barato. He anat a fer la primera revisió, un quart d'hora de feina. Tensa corretge, tensà cadena neumàtics i poca cosa més. Tot bé.

obiols ha impulsat

El cabeza de lista de Vox a las europeas facturó 110.000 euros al ayuntamiento de Albiol a través de una fundación opaca - m.eldiario.es/35913ba8_8987104 via @eldiarioes

obiols ha impulsat
obiols ha impulsat

@kim mira el que he trobat. Un bon xicot i amb dos collons cosa que no tenim nosaltres.

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.