obiols is a user on mastodont.cat. You can follow them or interact with them if you have an account anywhere in the fediverse. If you don't, you can sign up here.
obiols @Obiols
Follow

A todos mis contactos. Ésta es mi hija Itziar. Mide 1'75,es de sant andreu de la barca pero fue vista ayer noche en la vila olimpica. Lleva desaparecida desde ayer viernes a las 12h de la mañana. Ya está puesta la denuncia y la están buscando. Lleva una mochila rosa y va vestida con camiseta de tirantes negra y pantalon negro. Última vez vista en una furgoneta gris. Por favor máxima difusión. 695207208 Cristina. Muchas gracias.

· Web · 27 · 2

@Obiols A veure, la nena es del meu poble i hi ha molta confusió perquè l'amiga que va amb ella diu que han anat de festa a Cambrils i que no van poder contactar amb els pares perquè es van quedar sense bateria. Jo només dic. 14 anys i de festa a la Vil·la Olímpica, potser estem deixant els nens que es facin grans massa aviat.

@Obiols A veure. Als grups del poble posen coses diferents... Et soc sincer i diré que no per que encara la mare te posat l'avís.

Però si no trobada, potser localitzada, a veure si posen més informació al grup.

@joderquedificil Dons per el que a mi respecta no ha estat trobada. El tema dels 14 anys es una altre historia.

@Obiols per això dic que jo la dono per no trobada. L'amiga, que també es desapareguda o això sembla, va posant coses a l'Instagram segons diuen el pares que tenen a les filles a la mateixa classe.

Esperem que si no a estat trobada, no triguin gaire.

@obiols ok estoy buscando en la red  y no sale nada

@Obiols @revu la madre de una amiga de la desaparecida lo ha notificado por twitter. Puedes verlo si pones en el buscador el numero de contacto

@makhiscal @obiols que buena noticia veci. Que susto para la familia:)))
@obiols seguro que aparece pronto. 
El pelo de la foto es el que lleva ahora?
Tatus o piercing? 
Es un sustazo pero estas cosas suelen acabar bien.