A todos mis contactos. Ésta es mi hija Itziar. Mide 1'75,es de sant andreu de la barca pero fue vista ayer noche en la vila olimpica. Lleva desaparecida desde ayer viernes a las 12h de la mañana. Ya está puesta la denuncia y la están buscando. Lleva una mochila rosa y va vestida con camiseta de tirantes negra y pantalon negro. Última vez vista en una furgoneta gris. Por favor máxima difusión. 695207208 Cristina. Muchas gracias.

@Obiols A veure, la nena es del meu poble i hi ha molta confusió perquè l'amiga que va amb ella diu que han anat de festa a Cambrils i que no van poder contactar amb els pares perquè es van quedar sense bateria. Jo només dic. 14 anys i de festa a la Vil·la Olímpica, potser estem deixant els nens que es facin grans massa aviat.

@Obiols A veure. Als grups del poble posen coses diferents... Et soc sincer i diré que no per que encara la mare te posat l'avís.

Però si no trobada, potser localitzada, a veure si posen més informació al grup.

@joderquedificil Dons per el que a mi respecta no ha estat trobada. El tema dels 14 anys es una altre historia.

@Obiols per això dic que jo la dono per no trobada. L'amiga, que també es desapareguda o això sembla, va posant coses a l'Instagram segons diuen el pares que tenen a les filles a la mateixa classe.

Esperem que si no a estat trobada, no triguin gaire.

@Obiols @revu la madre de una amiga de la desaparecida lo ha notificado por twitter. Puedes verlo si pones en el buscador el numero de contacto

@makhiscal @obiols que buena noticia veci. Que susto para la familia:)))
@obiols seguro que aparece pronto. 
El pelo de la foto es el que lleva ahora?
Tatus o piercing? 
Es un sustazo pero estas cosas suelen acabar bien.
Sign in to participate in the conversation
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.