Ahir comprant en el Bon Preu vaig veure una nota que deia “demà obrim en horari normal”.
Estaria bé saber quantes empreses no tenen res a celebrar i obren avui normalment .

@spla Temps enredera ja vaig tenir un debat sobre el Bon Preu. Saps amb quines condicions treballen els que estan al magatzem que hi ha a Tona? Aquesta colla fan bandera del tema català per guanyar clients però, et ben juro que son la mateixa merda que el Mercadona. Al menys compressin els seus productes a proveïdors del país i no això.

@Obiols el simple fet d’obrir avui ja els distància moltíssim de Mercadona

@spla Però no es pot enganyar a la gent fent veure que son uns patriotes quant no ho son

@spla Estic convengut que el propietari de BonPreu paga el tema la casa de la república i tal. Però que la gent que treballa en aquesta cadena es com si treballesin al Mercadona.

@Obiols és un problema generalitzat a totes les empreses, gràcies sobretot al Gobierno del PP i/o Ibex35. Vols treballar? passa per l'aro 😡

@spla Abans hi havia la botiga al meteix lloc on tenien la vivenda, es feien moltes hores, cosa que ara no es vol fer, excepte els paquis i xinesos.

@Obiols
Si necessitaven fer més hores que un rellotge seria perquè amb 8h no en treien suficient. Això fa que el benefici/h sigui baix, que ve a ser el mateix que ser mileurista i haver de fer hores extres per arribar a final de mes.
@spla

Segueix

@semidigni @spla Els que tenen un bar han de ser-hi moltes hores perquè tenen moltes hores que no fan ni per pipes. Un bar o una botiga de carrer no es com una fabrica que son 8 hores a canyo. Dons les hores perdudes s'han de recuperar quan es pot.

· · Web · 1 · 1 · 0

@Obiols
Per això mateix. Les hores de no fer ni un euro igualment són de treball, i si per arribat al mateix sou fas 3 o 4 hores menys al dia i descanses caps de setmana, és normal que no interessi (ho exposo en € perquè és una feina, un hobbie o una activitat associativa ja compto que no tindran un retorn econòmic)
@spla

@semidigni Sí ets una persona amb idees saps treure profit de les hores que treballes. Per això dic que no tothom val per ser autònom. @spla

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.