Els unionistes estan molt nerviosos.
'Mossos' soberanistas inician una caza de brujas interna ante la pasividad del Govern.
elconfidencial.com/espana/cata

@Obiols diu l'article:
"El primer aviso serio llegó con un contundente tuit contra el líder de Mossos por la Constitución. “La definición de rata nos parece muy apropiada para identificar a aquellos que, como Ángel Gómez, ex guardia civil y presidente de la Unión de Mossos por la Constitución, se esconde bajo el falso nombre de Felipe y desfila, con la cara invisibilizada y la voz distorsionada, por las televisiones de la caverna mediática”, escribían."

La veritat ha de vèncer 😉

@spla La veritat no es igual per tothom. El que tu et sembla veritat per un altre no ho es. Els bons no sempre guanyen, es més crec que gaire bé mai.

@Obiols la veritat és la veritat. Tu parles d'opinions.

@spla La veritat es que LMDE 3 Cindy no hi ha manera de que es connecti a Internet i tinc que anar tirant de LinuxMit 19 Tessa.

@Obiols possiblement als DNS? si obres la consola i escrius 'dig google.com' que et respon?

Sign in to participate in the conversation
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.