Junqueras està en plena forma. Parlant és imbatible.

@Obiols igual que la resta dels polítics del "procés", cap a fet res per avançar de debò.

@spla La cosa es complicada i ni la gent es vol mullar. No hi ha necessitat per voler la independencia encara.

@Obiols si tots plegats l'haguéssim volgut ja estaria aquí. Recordo que tothom va marxar cap a casa quan Puigdemont va suspendre la República. Això sí, molt tristos.

@spla
Va ser un cop (autocop) tan inesperat que vam trigar mesos en entendre què havia passat. Reaccionar en aquell moment era impensable.
@Obiols

@giorgiograppa
Va ser una cagada que fins i tot el mateix ha reconegut . Ara bé, tal com estem ara, jo no diria que la cosa no estigui tant verda. Sí la gent que vota a veu com no pot anar a treballar perquè els trens no funcionen es tornaran independentistes en un plis plas. Per exemple. Aquí es on la xuleria del govern espanyol pot perdre la partida.
@spla

Segueix

@giorgiograppa
El ue vull intentar dir es que els votants de de la mateixa manera que voten a uns voten els altres. Tant sols se'ls hi ha de fer veure que hi ha. Hi aquí es on li dono tota la raó a . El problema que no es fa en un dia. Jo crec que unes quantes osties més tipus i ja tindrem una bona massa de gent de cabrejada i votant . La gana fa moure muntanyes.
@spla

· · Web · 1 · 0 · 0

@Obiols
Encara no sentit les declaracions del Junqueras: inconvenients del treball!
Sí, és raonable pensar que la realitat del dia a dia, com en el cas sagnant del Rodalies, hauria de fer reflexionar a més d'un; però, com tu dius, serà lent.
@spla

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.