Arturo Puente:

“Yo esperaba que en un juicio por rebelión los fiscales tratasen de demostrar la rebelión preguntando a los encausados por los efectivos armados que movilizaron, los planes para tomar infraestructuras estratégicas que hicieron o donde escondían los arsenales. Pero de momento nada”."

Segueix

@spla La meva pregunta es: Val la pena fer una revolta pacifica per obtenir les mateixes penes que varen tenir a ? Potser valdria la pena pensar en sí seria possible la xuleria dels fatxes en un quan els tenia en el punt de mira. Sí sense violència no es pot parlar de tot potser tindrem que fer un replantejament del cas. No soc partidari de les bombes lapa, però sí d'accions contundents contra aquesta colla de fatxes.

@Obiols Euskadi es queda tots els diners i si els hi sobra quelcom el donen a Espanya. Catalunya els dona tots a Espanya i si Espanya vol, dona una décima part del que hauria de donar a Catalunya.
No tindrà la culpa el seny?

@spla @Obiols al pais valencià l'estan afonant amb un deute injust degut a l'expoli.

@spla @Obiols molt deu de canviar tot per anar cap algo just a ñ i jo no ho veig...amb el cor vos desitge sort els valencians seguirem lluitant.

@spla @Obiols a valència a dia de hui no hi ha sentiment d'independencia i mol menys de països cat per a nosaltres arribar a una mena de confederació seria el maxim i bregant molt, a vorem què acaba eixint de tot aço .

@Tnkt @spla @Obiols
Al final, amic, del que es tracta és de que cada poble exerceixi el dret a determinar lliurement el seu futur. I els germans valencians podran comptar sempre amb el meu suport en aquesta lluita. I em sembla que molts pensem com jo, per aquí. Salut!

@Tnkt
Vist l'experiència que tenim de l'historia tant sols aprest i es derrota en una guerra tal com els va passar a les colònies que varen perdre em de ser conscients que hi haurà lluita i morts.
@spla

@Obiols @spla això deu ser lo ultim que penses jo pense què aneu be de moment i si tinguera què pasar algo que no començe per vosaltres europa sembla que no pero mira.

@Tnkt
Dons caldrà organitzar-se per veure que es pot fer.
@spla

@spla No tindria la culpa les bombes i els trets que fotia en els anys 75 a 78?

@spla Tenim que ser pràctics. Quan estava a la mili vaig parlar amb un sergent que el destinaven a i tenia els collons per corbata. Per cert era un sergent de la Guardia civil.

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.