Arturo Puente:

“Yo esperaba que en un juicio por rebelión los fiscales tratasen de demostrar la rebelión preguntando a los encausados por los efectivos armados que movilizaron, los planes para tomar infraestructuras estratégicas que hicieron o donde escondían los arsenales. Pero de momento nada”."

@spla La meva pregunta es: Val la pena fer una revolta pacifica per obtenir les mateixes penes que varen tenir a ? Potser valdria la pena pensar en sí seria possible la xuleria dels fatxes en un quan els tenia en el punt de mira. Sí sense violència no es pot parlar de tot potser tindrem que fer un replantejament del cas. No soc partidari de les bombes lapa, però sí d'accions contundents contra aquesta colla de fatxes.

@Obiols Euskadi es queda tots els diners i si els hi sobra quelcom el donen a Espanya. Catalunya els dona tots a Espanya i si Espanya vol, dona una décima part del que hauria de donar a Catalunya.
No tindrà la culpa el seny?

Segueix

@spla Tenim que ser pràctics. Quan estava a la mili vaig parlar amb un sergent que el destinaven a i tenia els collons per corbata. Per cert era un sergent de la Guardia civil.

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.