@giorgiograppa El que no sap aquest senyor com es el estat espanyol. Com molt bé diu s'ha d'aprendre de la historia i veig que no sap l'historia de

@Obiols
Jo diria que aquest home s'havia cregut la història que li havien venut de la Transició (iep! que jo també me la vaig creure durant alguns anys, i molta gent més) i ara està descobrint la realitat.

Segueix

@giorgiograppa Jo també me la vaig creure fins "el intent de cop d'estat del 23 F". Vaig tenir clar que tot era una obra de teatre. Per això dic que no va voler deixar les armes perquè va veure que no era real. Tot i que no aplaudia els atemptats, sí que veia que tenien la seva part de raó . te el concert econòmic gràcies els atemptats d' ? Estic convençut que sí. La violència no serveix de res excepte amb el tema de .

· · Web · 1 · 0 · 1

@Obiols
El cop d'estat em va agafar amb 15 i sense cap formació política; així, vaig trigar uns quants anys, encara, a obrir els ulls.

Sobre el concert econòmic i la violència d'ETA... Doncs, sí: crec que hi té alguna cosa a veure (una estratègia per frenar ETA o, millor dit, les simpaties que pogués despertar). Però, reconec que m'hi falta molta informació i, per això, procure no opinar-hi.

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.