Segueix

Grans paraules que s'han de tenir molt en compte, d'en Jordi Cuixart: El president d’@omnium
demana formar-se perquè els poderosos saben com “criminalitzar” la protesta “posant-nos paranys”

@Obiols
En lleis, en criptoinformàtica, en estratègies de mobilització i resistència civil, en sistemes de comunicació... Hi tenim molt per aprendre!

@Obiols
Potser, si trobem algú disposat a donar-nos-en alguns conceptes bàsics, podríem fer una trobada i aprendre sobre alguna d'aquestes coses. I, de pas, conèixer-nos en persona i prendre unes birres.

@giorgiograppa Tinc que trucar un dia a @FelixMiroLevy per instal·lar-li el LinuxMint. Que et sembla. Aquest més ho tinc ple fins el dia 10. Demà començo la dieta per poder fer una colonoscòpia.

@Obiols
Jo seré per ací fins al 15 o el 20, com a mínim. I seria una bona ocasió: fer una Install Party personal per al @FelixMiroLevy , m'agrada la idea: compteu amb mi!

@giorgiograppa
Fins el 10 Tinc metges al hospital de Granollers. El 15 seria un bon dia. Agafo la R3 i metro per anar a casa @FelixMiroLevy Ara falta saber el hi diu

@giorgiograppa
Demà li fare un truc a veure si li va bé. Ja que anem a casa seva estaria bé unes birres. jejejejeje
@FelixMiroLevy

@Obiols @giorgiograppa Estic liat. Coses de familia. Reunions familiar i tal. Ja t'avisaré. Casa meva malament, perquè estic fent una reforma: a casa: paletes, lampistes i demés. Si vols quedem a casa teva. Ja en parlarem. El 15 de juliol quedo lliure, en principi. A partir d'aquella data qualsevol dia em va bé. Si depens d'anar al metge i tal, millor que ho organitzis tu mateix. Ja em diràs. No tinc cap presa, estic jubilat.

@FelixMiroLevy
"Jubilat", la paraula més bonica del diccionari!
Jo estic bastant lliure, també. @Obiols, tu que estàs més liat, ja diràs.

@giorgiograppa Li podriem preguntar al @spla sí en vol donar un curset jejejejee

@giorgiograppa Començant per aquesta colla de savis que tenim per polítics com en Jove.

@Obiols
Dels polítics, cada cop espere menys. Amb alguna excepció; de moment.

@giorgiograppa Bé de moment jo tinc l'excepció, espero no equivocar-me. Em preocupa més els catalans que ens pensem que som els més llestos del mon menys preuant als de la Ñ. Aquesta xuleria no es bona.
Les putes 🍿 d'un advocat i el descontentament de la gent quan les coses no surten tal com diuen.

@Obiols
En això de creure'ns més llestos que els de la Ñ tens tota la raó: hem menyspreat la intel·ligència i els recursos de l'Estat que tenim en contra i això ens passa factura.
L'advocat de les crispetes potser (potser!) té en ment un calendari diferent (més lent) del que voldríem. Últimament, Partal recomana paciència...
I pel que fa al descontentament, doncs, mira, crec que ara jo ens creiem tot allò que ens diuen, a diferència de les primeres etapes, que ens ho crèiem tot: aprenem?

@giorgiograppa El advocat de les crispetes te el dit molt suelto al ocellet. Val més treballar més a la callada. Menys sortir per la TV. En el meu cas ho he dit moltes vegades pequem de sobervia.

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.