@giorgiograppa
Bona senyal no. Ells no sap com aniran les coses. Collons sempre estem igual. No es diu blat fins que es al sac i ben lligat.
@FelixMiroLevy

Sense que serveixi de precedent, vaig a donar la meva opinió sobre el Barça. En Bartomeu te tota la raó , el que ha passat no es culpa del entrenador. ES CULPA DE LA DIRECTIVA. Per això vaig a fer aquesta enquesta, amb el vostre permis.
Qui creieu que te la culpa dels mals resultats del Barça?

@FelixMiroLevy Cripetes no puc menjar-ne, però galletes maria sí. jejejejej. Estic a la web del ministeri del interior a veure com va

Bona vesprada a tothom. Com van els resultats?

Jo, sí fos del Sr. Sanchez començaria a estar una mica preocupat. Podria ser que a li comencessin a ploure osties per tots els costats.

Per coses com aquestes em fan dubtar sí anar a votar o no

obiols ha impulsat

Unes 300 persones protesten davant la seu del PSC a Girona per la suspensió dels diputats electes al congrés espanyol elpuntavui.cat/en-temps-real.h

obiols ha impulsat
Hola compañía! Pues como no sé qué hacer con tanta información ;) he creado un #pad al que podéis añadir tranquilamente lo que queráis:
https://pad.disroot.org/p/Fakebook#
Cómo se podría avanzar en esto? Yo creo que centralizar la información es muy interesante, y lo de la #wiki podría ser una opción, hacer una página/web sobre el tema otra, no sé... yo creo que algo bonito podría salir de aquí... no tengo mucha experiencia en estos temas como veréis! ;)
@colegota @dabidnet @rbonifaz @txopi @victorhck @FrancescGali @demoakracia @aab @tuttle @xm @JotaSeth @riccomatx @wakutiteo @txopi @dabidnet @lleialtec @hellion
obiols ha impulsat
obiols ha impulsat

.@jaarreaza a @IvanDuque: Sus estrategias de violencia seguirán fallando telesurtv.net/news/colombia-iv 

El canciller de #Venezuela criticó al mandatario de #Colombia por hablar de "transición democrática" al tiempo que "insiste en llamar a un golpe militar"

obiols ha impulsat

♲ @VilaWeb@twitter.com: Estrasburg es pronunciarà dimarts sobre la suspensió del ple posterior al Primer d’Octubre

El TEDH ha de resoldre si l'estat espanyol va vulnerar els drets de reunió que al·leguen els demandants, entre ells @ForcadellCarme i @KRLS www.vilaweb.cat/noticies/estra…

obiols ha impulsat

@spla
A veure si els yanquis no podrán ni fer enlairar un avió de combat per falta de pressupost

@spla
Com els yanquis es quedin sense terres rares no podran fabricà cap dispositiu electrònic. EEUU es el país més endeutat del món. A qué no saps qui ha comprat aquesta deuta?

@spla
No, amic meu. Xina te el control del 90% de les terres rares. As vist el que ha fet el president de Xina? Anat a veure una planta de processament de terres rares, i ho ha anunciat a bombo i platillo. Jo d'en Trump començaria està preocupat.

@spla
Depent molt de com portis la moto i per ón circulis. Has de tenir en compte que les frenades i baixades recàrrega la bateria. Entre 60km/h i 80 km/h són uns 100 Km

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.