obiols_Mastodont ha impulsat

📢 Recorda pirata!
📆 Aquest diumenge 19 de setembre, a les 10.00 h farem la Trobada d'Estratègia.
⏰ El mateix dia a les 15.30 fins les 17.30 se celebrarà la Reunió d'Assemblea General de Pirates de Catalunya.
📌 Ens trobarem presencialment al casal popular Tres Voltes Rebel (Passeig d'Urrutia 125, Barcelona) i, com sempre, al xat de veu del partit (Mumble).
T'hi esperem. ARRR!🏴‍☠️

obiols_Mastodont ha impulsat

El #palestino, #ZakariaalZubaidi, quien se fugó de una cárcel #israelí, sufrió muerte cerebral como resultado de las torturas a las que fue sometido durante los interrogatorios luego de ser recapturado

telesurtv.net/news/israel-mili

@spla @Obiols@soc.cattube.org @obiolsinstafed Com sí fos una instancia més. Però ara veig que sembla que funciona amb usuaris de mastodont.cat excepte amb el meu. Vaig a treure el gos que ja m'està donant la llauna i aquesta tarda hi tornaré una estona. Em sap greu perquè això de Pixalfed em sembla una bona eina com a substitut de Instagram, fins i tot es poden penjar vídeos.

@spla @obiolsinstafed @Obiols@soc.cattube.org Ok moltes gràcies per tot i perdona per la molèstia. Estic per començar a tancar la paradeta.

@spla Per exemple. Ara publicaré una imatge des de aquí i no la podré veure a instafed.cattube.org

@obiolsinstafed @Obiols@soc.cattube.org

obiols_Mastodont ha impulsat

@dgil @giorgiograppa @spla @EvitaObdlia @JordiVallcarca @hispa @txescu @Jacme @Boqueroni @toniher Visc en una casa feta al 1720 i es al costat del riu Congost. El 1992 els fills de la grandíssima baren construir un pont que a les riuades del 94 varen fer de tap i les cases de poc que no van a la merda.

obiols_Mastodont ha impulsat

L'aiguat d'avui al és sense dubte un autèntic desastre. Però també és un desastre que portem anys i anys construint, edificant i urbanitzant en barrancs i lleres de rius i zones inundables. I s'ha permès, es permet i es permetrà. Doncs què voleu que us digui, una mica ja ho tindríem. Que una mica ens ho busquem...

@giorgiograppa @spla @EvitaObdlia @JordiVallcarca @hispa @txescu @Jacme @Boqueroni @toniher

obiols_Mastodont ha impulsat
obiols_Mastodont ha impulsat

Operación retorno: Precaución para los que regresais de vuestras vacaciones...👍

obiols_Mastodont ha impulsat
Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.