📢 Recorda pirata!
📆 Aquest diumenge 19 de setembre, a les 10.00 h farem la Trobada d'Estratègia.
⏰ El mateix dia a les 15.30 fins les 17.30 se celebrarà la Reunió d'Assemblea General de Pirates de Catalunya.
📌 Ens trobarem presencialment al casal popular Tres Voltes Rebel (Passeig d'Urrutia 125, Barcelona) i, com sempre, al xat de veu del partit (Mumble).
T'hi esperem. ARRR!🏴‍☠️

@la9deanon nos recuerda que #WeAreAllAssange

victorhckinthefreeworld.com/20

En este 28 de noviembre de 2020 La 9 de anon, nos recuerda que Julian Assange hace 10 años empezaba a publicar en WikiLeaks material reservado.

Boye atrapa la instructora del Tribunal de Comptes mentint sobre l’ocultació de vots crítics

L'advocat de Puigdemont demana que se suspengui el procediment fins que no s'aclareixin els fets i es planteja una querella per prevaricaciórosamaryblogspotcom.blogspot.c

"El Supremo condena a seis meses a dos militares que alentaron a “violar en plan manada” a una compañera.
Los acusados escribieron frases groseras contra la víctima en un grupo de WhatsApp con 40 soldados"
elpais.com/espana/2021-07-27/e

| Com va néixer i es va finançar NSO, la companyia israeliana responsable de Pegasus, un programa que obre la porta a la filtració de tota mena de dades personals i materials dels usuaris d'un telèfon mòbil

📝Els vincles de NSO o com els mercats financers van desfermar Pegasus
directa.cat/els-vincles-de-nso

✍️Roger Suso, via 'El Salto'

La Directiva Whistleblowers youtu.be/Ez7pBByA_1E
L'anomenada Directiva «whistleblowers» o ASPERTIC, per ser ASPERTIC un dels seus promotors, no és només una directiva anticorrupció; és molt més àmplia.
És una directiva de protecció dels interessos de la Unió a través de la protecció dels seus denunciants, independentment de la motivació que tinguin per denunciar.

Die Zapatisten, die diesen Sommer Europa auf ihrer Reise für das Leben besuchen, werden aktuell von der französichen Regierung an der Einreise gehindert.

Wir rufen alle auf, praktische Solidarität gegen die Blockade zu zeigen, mit der die EU heute gegen die zapatistische Delegation vorgeht. Aber vor allem rufen wir dazu auf, diesen Moment zur Sichtbarmachung und zum Kampf gegen das rassistischen Grenzsystems, zu nutzen indem wir die migrantischen, Anti-Abschiebekämpfe, für die Abschaffung aller Grenzen auf konstante, praktische und radikale Weise unterstützen.

antikolonialeaktion.tem.li/pos

Delicious mixtape by El Generador D' Envolupant, doing some next-level digital crate-digging into the Digital Diamonds netlabel's treasur trove.
https://archive.org/details/el-generador-d-envolupant-digital-diamonds
#musicTips

Aquest mes han començat dos podcasts de ciència en català, un tema del que encara tenim dèficit. Benvinguts siguin!
La mare de la ciència: open.spotify.com/show/6CvUPu6h
Cientifica't: open.spotify.com/show/4E6Mryor

Els podreu trobar sense problemes al vostre reproductor de podcasts preferit, no cal passar per l'spotify aquest.

Miren con qué genialidad el fundador de Pink Floyd, Roger Waters describe la situación de un país. 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Si le interesa mi casa y no me la puede comprar, es porque no se la quiero vender, ni tampoco se la quiero alquilar o arrendar. Entonces usted me encierra en mi casa, y no me deja salir para ir al supermercado, ni a la farmacia, ni al banco, y tampoco deja que me vendan los repuestos del carro o la moto, y aunado a esto me cancelan las cuentas y tarjetas de crédito y ahorro.
Al cabo de un tiempo mis familiares se van a desesperar, algunos escaparán por la ventana… y usted desde afuera empezará a vociferar que soy un inepto para conducir las riendas de mi casa y que soy un dictador, que hago sufrir a mi familia… y entonces van a comenzar a decir que el gobierno de mi casa está en CRISIS y que los vecinos tendrán permiso para INTERVENIR y ECHARME con el propósito de atender la CRISIS HUMANITARIA de mi familia.
Eso sí… nunca usted dirá que lo que le interesa es quedarse con mi casa. Y que por eso fue que usted me puso a mí en esta situación tan CRÍTICA ante mi familia.

#cuba
Mostra els més vells

Eleccions de El Generador d'Envolupant:

mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.