Doncs quina merda de dia, avui la treballadora mona de la gasolinera no hi era, enlloc seu hi havia un senyor vell i malcarat. A esperar fins la setmana que ve 🙃

Robert Lewandowski al barça, perdó perquè és una notícia de fa bastant però encara no ho he processat del tot, es que és molt fort no? El tiu aquest és una puta màquina de marcar i a més té qualitat. Per acabar-ho d'adobar no és quillo, és un paio normal i a sobre polonès que encara et cau més bé. Que fort, el putu Laporta és déu.

Aquest estiu pinta molt malament del tema incendis, ahir i avui han sigut duríssims i diuen que a finals de setmana ve una onada de calor nova. Tot això es veia a venir, els experts en incendis i gestió forestal hi porten advertint des de fa dècades, fins que no hi hagin uns focs del 94 no es farà cas quina vergonya.

M'acaba d'atendre una doctora a urgències que era un sol, molt amable i correcte i m'ha fet una analítica i tot que normalment no ho fan. Ara bé, no entenia el català, li he parlat amb castellà però li he dit que estava vulnerant els meus drets lingüístics, estic fet un txad

Estic a 38,5 de febre i tot així estic intentant el màxim per poder anar a currar. I no sóc autònom ni res, treballo per la Diputació. El meu jo del passat es posaria les mans al cap, abusa el sistema nanu; agafa't la baixa i quedat a casa.
El sistema m'ha doblegat ja tinc l'obsessió per treballar me cagun tot

Augmenta el preu dels carburants, puja la inflació, nova guerra freda, Ucraïna, retallat el dret a l'avort als EUA i ara una matança a Melilla. El futur pinta molt però molt malament, crisis econòmiques; alimentàries i climàtiques + desgast fort del règim actual i una nova polarització social. Que déu ens agafi confessats.

Vale m'ha respost, ara baixaré el nivell al mínim mode tímid activat

Mostra el fil

Buff l'he liat una miqueta, l'hi he entrat a una noia massa directe i ara no em respon xd Em sento com un cavernícola. Això de lligar no és lo meu 😅

Com l'hi dius a un familiar molt proper que s'està comportant com imbècil egoista de merda?

L'única persona que jo reconec com a monarca i del qual em declaro vassall és el fill de Joan Carles I de la casa de Borbó: sa majestat el rei Albert I, qui està privat d'exercir el seu dret de naixement per Felip VI l'usurpador. Així doncs em declaro obertament albertista.

Mostra el fil

Gent que em segueix o que veigi aquest missatge, he vist que aquí a mastodon sembla que la ideologia dominant és el republicanisme i concretament el d'esquerres.
I jo estic d'acord amb el 50%.
D'esquerres sí, però republicà no.
Sí, sóc monàrquic i ho dic ven alt...
👇🏻

Algú sap en sap de les ajudes que dóna el govern per posar energies renovables?

Me cagun tot entre birres i gimtonics i els amics que ko tiraven mencahun tot va patir aico s acabat ftal cçzs dema estate moreit joder jonanit fins dema si deu vol hshshshshshshss

Mostra el fil

Nose ni la pen que he fet ala fne durrissimes avui auxo no s ha de repetir deixo ç alcohol

Mostra el fil

Mare meva m estic intentant beure un got d aigua pernmo tenie unressaca fdema pro nl puc avui trallo segur

Mostra el fil

Jesuss he arribat a casabi nose ni com obeir la prta joder mencahun deu

Mostra el fil

Avui turca d nivell llegenfari nose ni com m dic xdsssss

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.