30 anys de la mort de Joan Fuster. Un escèptic militant, que va lluitar contra l'ortodòxia des de tots els àmbits possibles i que va somiar un projecte polític, una comunitat cultural i lingüística, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó.

Quina nit i quin equipàs! Per damunt de tot: el factor humà, les persones que es deixen la pell en un projecte col·lectiu i que creen, construeixen i somien conjuntament. Tot amor ❤️

Aquesta vesprada El tocadiscos de Joan Fuster tornarà a girar al Teatre Principal de València

Setmana d'assajos d"El tocadiscos de Joan Fuster". Aforismes i cançons en vena.

Aquesta fotografia on apareix fent pinya amb Raimon i els Setze Jutges, abans d'un recital a Castelló de la Plana l'any 1962, il•lustra molt bé l'essència del nou espectacle teatral-musical "El tocadiscos de Joan Fuster".

Solidaritat amb les encausades per plantar cara al feixisme. 💪💪💪

Anit vaig fer el meu primer concert de 2022 a i va ser molt bonic. La sala A.R.C.A. de gom a gom després de pràcticament dos anys sense obrir les seues portes, i els parroquians i parroquianes de les impulsades per Xavier Baró no van fallar a la cita:

Feliços 80, Ovidi ❤️ Nosaltres celebrarem el teu natalici a aquesta nit i de segur que alguna de les teues cançons es cola en el repertori que estem dissenyant per a les @AlmacellesMedia

mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.